Koronavirüs salgını döneminde iyice derinleşen yoksullukla birlikte geçinemeyen yurttaşların intiharları da artmaya başladı. İntihar haberleri üzerine AK Parti Malatya Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Avukat Leyla Keleş'in yaptığı yorum ise tepki topladı.
Keleş, geçinemediği için intihar eden vatandaşın komşularını '100 lira borç vermemekle' ve 'komşusunun yoksulluğundan haberdar olmamakla' suçladı. AK Partili Keleş'e kısa sürede çok sayıda tepki geldi. Tepkiler üzerine Keleş sosyal medya hesabını kilitledi.

Keleş'in kişisel Twitter adresinden yaptığı paylaşım şöyleydi:
Komşusu intihar edene kadar haberi olmayan Müslüman, intihar ederken videosunu çekip paylaşıyor. Bunun üzerinden de hükümete havlıyor!
Peki sen durumu yetkililere bildirdin mi önceden? Ya da bir gün bi 100 TL borç verdin mi? Video paylaşıp vicdanını rahatlatmak ne kolay di mi?

Leyla Keleş, daha önce de koronavirüs salgınını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bağlamıştı. Keleş, paylaşımında, “Her şey 2019 Mart ayında başladı. Kudumsuz’un biri ‘Mart’ın sonu bahar’dedi. O yıl bahar gelmedi ‘Her şey çok güzel olacak’ dedi. Depremler felaketler bizi buldu. Camide Yasin okudu. Tüm camiler kapandı. ‘Kucaklayacağız’ dedi tokalaşmaya hasret kaldık” ifadelerini kullanmiş, gelen tepkiler sonrası ise 'ironi' yaptığın iddia etmişti.
https://abcgazetesi.com/gecinemeyenvatandasintiharettiakpartilimeclisuyesikomsularinisucladi388044
"Ersin Düzen’in keyfi yerinde, iyi para kazanıyor"118 izlenme
BioNTech’in 550 bin doz aşısı da hâlâ ortada yok!75 izlenme
Kadıköy İmam Hatiplilere her kapı açılıyor: Okul arkadaşları ülkeyi yönetiyor34 izlenme
Emekli ve memur zammı belli oldu! 2020 zamlı memur ve emekli maaşları…669 izlenme
Sedat Peker’in iddialarının odağındaki ilçede neler oluyor?48 izlenme
Dün her şey güzeldi! AKP’de şaşırtan istifa!82 izlenme
Deprem yardımlarını çalıp, satmışlar!43 izlenme
Kendini yakmaya çalışmıştı... O çiftçi konuştu123 izlenme
AKP bayrağını açtı milyonlarca TL'lik ihaleyi kaptı! Tek başına girdi
Erdoğan'ın "giderlerse gitsinler" dediği sağlık çalışanlarına bir ülke daha kapılarını açtı
Ukrayna'da Rus tankının sivil aracı vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı!
Bodrum'da yanan orman alanı ranta kurban ediliyor! Bu kez talihli şirket kim oldu?