Koronavirüs salgını döneminde iyice derinleşen yoksullukla birlikte geçinemeyen yurttaşların intiharları da artmaya başladı. İntihar haberleri üzerine AK Parti Malatya Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Avukat Leyla Keleş'in yaptığı yorum ise tepki topladı.
Keleş, geçinemediği için intihar eden vatandaşın komşularını '100 lira borç vermemekle' ve 'komşusunun yoksulluğundan haberdar olmamakla' suçladı. AK Partili Keleş'e kısa sürede çok sayıda tepki geldi. Tepkiler üzerine Keleş sosyal medya hesabını kilitledi.

Keleş'in kişisel Twitter adresinden yaptığı paylaşım şöyleydi:
Komşusu intihar edene kadar haberi olmayan Müslüman, intihar ederken videosunu çekip paylaşıyor. Bunun üzerinden de hükümete havlıyor!
Peki sen durumu yetkililere bildirdin mi önceden? Ya da bir gün bi 100 TL borç verdin mi? Video paylaşıp vicdanını rahatlatmak ne kolay di mi?

Leyla Keleş, daha önce de koronavirüs salgınını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bağlamıştı. Keleş, paylaşımında, “Her şey 2019 Mart ayında başladı. Kudumsuz’un biri ‘Mart’ın sonu bahar’dedi. O yıl bahar gelmedi ‘Her şey çok güzel olacak’ dedi. Depremler felaketler bizi buldu. Camide Yasin okudu. Tüm camiler kapandı. ‘Kucaklayacağız’ dedi tokalaşmaya hasret kaldık” ifadelerini kullanmiş, gelen tepkiler sonrası ise 'ironi' yaptığın iddia etmişti.
https://abcgazetesi.com/gecinemeyenvatandasintiharettiakpartilimeclisuyesikomsularinisucladi388044
İstanbul'da berber ücretlerine dev zam!16 izlenme
Antalya Valisi’nden vatandaşa tepki çeken sözler! "Kimliksiz yumurta kafa"181 izlenme
Taksim’deki bombalı saldırıda ÖSO ayrıntısı37 izlenme
Alkol ve sigaradan toplanan vergi dudak uçuklattı!29 izlenme
IMF’den Türkiye ile ilgili çarpıcı enflasyon açıklaması!38 izlenme
Siyasette yumuşama kısa sürdü! Erdoğan yine Özel’i hedef aldı19 izlenme
Asgari ücret için çarpıcı iddia: 'Komisyonun toplandığını sanmıyorum'17 izlenme
Çocuklar kimlere emanet! Tarihi okulun müdürü, istismarı örtbas etmeye çalıştı tepki gösterenlere hakaretler yağdırdı!27 izlenme
Kızılay’ın Pendik’teki kamp arazisi imara açılıyor
Şirketlerine kayyum atanmıştı: Aziz İhsan Aktaş'ın aslan payına dokunmadılar! Bakın arkasından kimler çıktı?
Tutanaklar ilk kez yayınlandı! İşte Ekvator'dan Mersin'e uyuşturucu kaçakçılığının öyküsü!
Sosyal konuttan ev alanlar 20 yıl sonra ne kadar ödemiş olacak? İşte merak edilen sorunun cevabı