Sokakta üstsüz bir şekilde spor yapan üniversite öğrencisi genç, komşular tarafından 112’ye ihbar edildi. Şikayet hakkında görevliler tarafından uyarılan İsmail Güngör Gedik isimli genç “Kimseye bir zararım olmadan koşuyorum. Bilmiyorum kıskançlık mıdır nedir!" dedi.
Koşu yaptığı yerin zaten yazlık bir yer olduğunu söyleyen İsmail Güngör Gedik "Kendi halinde spor yapan bir öğrenciyim.” ifadelerini kullandı.
NEDEN ÜSTSÜZ KOŞU YAPTIĞINI AÇIKLADI
İsmail Güngör Gedik kendisine ait sosyal medya hesabından yaşadıklarını paylaşarak neden üstsüz koşu yaptığını da açıkladı.Tele1
İsmail Güngör Gedik şunları söyledi:
Neden üstsüz koşuyorum?
1- Yaz sıcağında giyilen tişört ya da atlet, ilk 10 dakikada sırılsıklam oluyor ve ağırlaştıkça koşu konforunu ciddi şekilde düşürüyor.
2- Terden ıslanan kıyafet, uzun mesafelerde göğüs ucu tahrişine neden oluyor; ciddi durumlarda kanamaya bile yol açabiliyor.
3- Vücudun nefes alması gerekiyor. Üstsüz koşmak, vücut ısısını daha dengeli tutmaya ve daha verimli koşmaya yardımcı oluyor.
4- Bu benim bedenim, emeğim ve seçimim. Kimseye zarar vermeden kendi sınırlarımda koşuyorum. Koşmak bir özgürlük alanıysa, bunu en doğal haliyle yapmak istiyorum.
SMS yasağından sonra Kılıçdaroğlu'ndan yeni video! "Tümüyle karartma altındayım. Korkak bu adam korkak! Soruyorum Erdoğan, seçime mi girmeyeyim?"
2013’te “Erdoğan’ı Yüce Divan’a göndermezsem namerdim” diyen Bahçeli: "Bukalemun siyasetçilerden olmadık"
Çorlu'daki tren faciasında 'asıl kusurlu' bulunan 4 kişi serbest bırakıldı!
“6 yaşında evlilik” skandalında istenen cezalar belli oldu
Borsa düşünce devre kesti!
5.25 milyarlık teşviğin kaynağı belli oldu: İşçiden alınıp patrona verilecek!
Yine AKP yine bir ihale kıyağı hikâyesi! Babası oğluna yapmaz denileni AKP'li vekil babasına yaptı!
Suriye'de korkutan tablo: 'Yüzlerce sivil katledildi'
AKP'nin 'kamuda mülakatı kaldırma' vaadini rafa kaldırmasına tepki yağıyor
'En son ne zaman et yediniz?' sorusana verilen yanıt izleyenlerin boğazını düğüm düğüm etti: "Onu sorma"