Gaziantep'in Oğuzeli Altınyurt köyünde gerçekleştiği ifade edilen sokak köpeklerine yönelik şiddet olayı, köy halkını da ürkütürken tepkilere yol açtı. 3 yavru köpek, başı kesilmiş halde bulundu. Gaziantep Canlar İçin Derneği'nin paylaştığı görüntülerde bir hayvansever, "Üçü de kardeş, ikisinin kafası kesilmiş çok düzgün şekilde, bu da herhalde elinden kaçmış... İşte ülkeyi yasayla getirdiğiniz hal... Bugün buna bunu yapan, yarın çocuklarınıza neler yapar? Alın yasanız" diyerek yaşananlara sitem etti.
Yapılan bir diğer açıklamada ise köy halkının da bu caniliği yapanların yakalanmasını istediği, kolluk kuvvetlerinden belediye başkanı ve muhtarlara dek pek çok kişinin bu konuda çalışma yaptığı ifade edildi.

Odatv.com
Tek geçerli teklifle 25 milyonluk ihale Albayrak Grubu'na gitti
En çok su ve gazı Atatürkçülere sıktılar!
İBB seçimlerinde Binali Yıldırım'a destek veren şirket ihaleleri bir bir topladı!
TÜSİAD Başkanı uyardı: "Eğitim sisteminde cemaat ve tarikatlara yer olmaması gerekir"
Seçil Erzan davası İstinaf'tan döndü! Yeniden yargılama yapılacak
Bahçeli 'Mitil'i atamadı!
Hilafet bayrağı taşıyan vatandaşa yumruk atmıştı: Üniversite öğrencisinin ifadesi ortaya çıktı
CHP’den Erdoğan'ın Körfez ziyaretine çok sert açıklama: "Ülkenin varlıkları Körfez ülkelerine peşkeş çekiiyor"
Adalet Bakanı Bozdağ: Yeni bir infaz uygulamasını gündeme almayı düşünüyoruz
Vatandaş kombinin düğmesine basmaya korkarken, Bakan Dönmez böyle söyledi! ‘En ucuz doğal gaz sağlayan üçüncü ülke konumundayız’
Çöküş önlenemiyor: Erdoğan'ın hamlesi bu kez tutmadı!
Kendi küçük yüreği kocaman çocuk! Aldığı iki sütten birini geri bırakan depremzede çocuk düşündürdü
Kirasını ödeyemeyen oraya akın ediyor! Başvurulara yetişemiyorlar
107 kişilik iş ilanı verildi, 44 bin 800 kişi başvurdu!