FETÖ'nün kanalında program yaptığı ortaya çıkan sunucu Bekir Develi bir Starbucks şubesine giderek Gazze çağrısı yaptı

31 izlenme 10 Kasım 2023
Reklamlar

Geçtiğimiz günlerde FETÖ'nü kanalında program yaptığı ortaya çıkan sunucu Bekir Develi bir Starbucks şubesine giderek Gazze çağrısı yaptı.



İsrail'e olan desteğini açıkça dile getiren Starbucks firmasına karşı başlatılan boykotlara bi yenisi daha eklendi. Sunucu Bekir Develi bir Starbucks şubesine giderek içeriye bluetooth hoparlör yerleştirdi.

Develi daha sonra içeride oturanlara Gazze çağrısında bulundu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

FETÖ KANALINDA PROGRAMI ORTAYA ÇIKTI

Bekir Develi’nin katıldığı bir televizyon programında, Suriyeliler hakkında yaptığı yorum sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Develi, “Suriyelilerden rahatsız olanlar aslında Allah'tan rahatsızlar, namazdan, peygamberden rahatsızlar” ifadeleri kullanmıştı.

Bu sözlerin ardından tarihçi, yazar Ümit Doğan, Develi'nin FETÖ'nün kanalında program sunduğu görüntüleri paylaşmış "Fetonün kanalında program sunup mandalin yiyen siz misiniz Bekir Bey?" demişti.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meclis yemekhanesinde AKP'li milletvekilleri ile MHP'li milletvekillerinin kavgası! Ülkeyi 'suçlu cenneti'ne çevirdiler: İnterpol tarafından aranan şüpheli İzmir’de yakalandı Polisten Tunceli Belediyesi'ne abluka, başkana engel Ali Kıdık büyük skandalı ortaya çıkardı! "Doğalgazı kesen İran’ın uçaklarından alınması gereken para alınamıyor"