TEHDİT EDİLDİĞİNİ AÇIKLADIĞI VİDEO YENİDEN GÜNDEM OLDU
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in, 3 Aralık 2024’te tehdit edildiğini belirttiği konuşması yeniden gündeme geldi. Zeyrek, “Ne tehditlere boyun eğerim, ne istenen paraları veririm” demişti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in, 3 Aralık 2024’te yaptığı ve tehdit edildiğini açıkladığı basın toplantısı yeniden gündeme geldi.
Zeyrek, basın toplantısında bazı çevrelerin kendisine baskı uyguladığını ve ihaleler üzerinden tehdit edildiğini söylemişti. “Ben ne istedikleri ihaleleri vereceğim, ne tehditlerle benden istenen paraları vereceğim. Ben bunlara boyun eğecek bir adam değilim” diyen Zeyrek, savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu da açıklamıştı.
Odatv.com
Müridinin küçük kızına cinsel istismarda bulunan Şeyhin, başka bir çocuğu daha taciz ettiği mahkemede ortaya çıktı!
İşte AKP'nin vekili! Engin Özkoç'a saldırmasıyla övünen Alpay Özalan'dan bir tehdit daha!
Ölüm listesi yapan Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı!
Sinan Ateş davasında yeni gelişme!
Kartalkaya'daki yangın faciasında oğlunu kaybeden anne: "Otel sahipleri binadaydı ve yangını misafirlere söylemedi"
İşte AkParti'nin koronavirüs anketi! Vatandaşın isyanı sonuçlarda çıktı!
Erdoğan 'evine ekmek götüremeyen mi var?' diye sordu cevap sokaktan geldi 'Çocuklarım evde aç, aç!'
İki doktor daha coronadan hayatını kaybetti!
İstanbul’da facianın eşiğinden dönüldü!
Antalya'da '69 yaşındaki Gazi'ye otobüste büyük ayıp !
Sedat Peker'in gündeme getirdiği suç örgütüne kanlı infaz
Prens dizisinin sahnesi sosyal medyayı salladı! “Asıl çalıp çırpan tepedekiler! Biz açlıktan burada geberirken, zevkle sefa içinde yaşıyorlar”
1.7 milyarlık ihale rüşvetçi firmaya verilmiş
İktidarda kalmak için savaşa ihtiyaçları var