Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında Çorum’da miting yaptı. Yerel seçime haftalar kala Cumhur İttifakı'ndan kopan ve ağır eleştirilerde bulunmayı sürdüren Erbakan, şunları söyledi:
Para yok mu? Var. Nereye gidiyor para? Faize gidiyor. İmtiyazlı holdinglere gidiyor, israfa gidiyor. Emekli 150 gram kıymayı alamıyor. Yoğurdunu, sütünü peynirini alamıyor. Açlık grevine mahkum edilmiş, 84 yaşındaki teyze canının çektiği bir pideyi alamıyor ama makam araçları, makam uçakları, makam konvoyları, protokol masrafları almış başını gidiyor.

İsrail ile ticaret yapılmasını da eleştiren Erbakan, şöyle devam etti:
"BİZE Mİ DÜŞTÜ İSRAİL İLE TİCARET YAPMAK?"
7 Ekim’den bu yana TÜİK’in raporlarıyla resmi belgelerle sabit 8 milyon TL değerinde dikenli tel göndermişiz İsrail’e. Şimdi medyada İsrail’in Ramazan’da Müslümanların Mescidi Aksa’ya giremesin diye Mescidi Aksa’nın etrafını dikenli tellerle çevirdiğinin haberini yapıyor. Görüyor musunuz rezaleti? Türkiye’den giden dikenli tellerle Mescidi Aksa’nın etrafını çeviriyor.
Çelik, yedek parça, silah mühimmatı, giyim kuşam malzemesi, askerlerin giydikleri içlikler, ne aklınıza gelirse halen daha ihracat devam ediyor. Halen daha ticaret devam ediyor. Ya bari gidip İsrail ile savaşamıyoruz da hiç olmazsa şu ticareti kesin.
Oradaki Gazzeli masumlara, yavrulara bir gıda yardımı bir insani yardım ulaştırın. 600 yıl Filistin’in Kudüs’ün hamisi olmuş, dünyaya adalet ve barış dağıtmış, Osmanlı’nın torunları olan bizlere bu yakışıyor mu? Bize mi kaldı İsrail ile ticaret yapmak, İsrail’e dikenli tel göndermek?
Sözcü
'Ben yaptım oldu' diyen AKP'li başkan mahkemelik oldu!52 izlenme
Elazığ'da depremden hasar gören okulun yıkımı sırasında bir işçi, enkazda gördüğü Atatürk posterini çıkarttı !428 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan son mesaj: "Dedim korkar mısın? O dedi yok yok!"35 izlenme
Erdoğan hakkında çarpıcı değerlendirme! "Gerilimi tırmandırıp seçime öyle gitmek istiyor"37 izlenme
Gazze’de şiddet tırmanıyor: İsrail saldırılarını ağırlaştırdı, ölü sayısı artıyor46 izlenme
Yenidoğan çetesinin kapatılan hastanelerine kayyum kararı43 izlenme
Aile Bakanı’nın Brüksel’deki esnaf ziyaretine Türkiye’deki esnafın sitemi: “Biz battık, Brüksel’den fırsat bulunca bekleriz”18 izlenme
Milyonluk ihaleden Görmez’in oğlu çıktı!418 izlenme