Kocaeli’de işçisinin yemeğini ve servisini kesmesiyle gündeme gelen Tezcan Galvaniz fabrikasında patron, bir işçinin elindeki kağıtları suratına fırlattı. Patronun işçiye hakaret de ettiği ileri sürülürken, yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’de uzun yıllardır üretim yapan Tezcan Galvaniz fabrikasında, sözleşmede yer alan maddeye dayanarak işçiler kışlık kıyafet istedi. Ancak iddiaya göre fabrikanın patronu, talebe karşılık işçilerin yemeğini ve servisini kesti, fabrikanın müdürü de işçilere, "Patronun dediği olacak, gidin lokantada yiyin" açıklamasını yaptı.
Söz konusu fabrikada bir skandal daha yaşandı. İddiaya göre fabrikanın patronu Sadettin Tezcan, işle ilgili bir konu nedeniyle çağırdığı bir işçisine hakaretler savurdu.
İşçinin eline vuran Tezcan, kağıtları önce yere ardından işçinin suratına attı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylarla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı fabrikaya müfettiş gönderdi. Son yaşanan olayın ardından da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
KRT
Spor il müdürü 100. yılında Cumhuriyet'i hedef aldı: "Bugün son günü"
Güneydoğulu iş insanları: 'DEM yüzde 3-4 alır, gerisi İmamoğlu'na...'
Çalık Holding binası önünde dehşet! Tazminatını isteyen işçiyi döverek öldürdüler!
Samsun'da 'pes' dedirten olay! Tarla sahibi helikopterin inip hastayı almasını engelledi!
SONAR seçim anketi sonucunu açıkladı
Flaş iddia! Elektrik faturalarına ne kadar indirim geleceği belli oldu
AKP'li vekilin oğlunun memura rüşvet verirken çekilen görüntüleri ortaya çıktı!
İYİ Parti İsveç temsilcisi aşırı sağcı siyasetçi Palu hakkında suç duyurusunda bulundu.
'Yoksula konut' değil yandaşa konut!
"Güvenlik gerekçesiyle iptal edildi" denilmişti: Katil Semih Çelik'in cenazesi 3 kişi ile defnedildi!
Sinan Ateş cinayetinde skandal gelişme: Hastaneye kaldırılan tutuklu isme "konuşmama vaadi"
Eski THY Başkanı Karlıtekin'den 3. Havaalanı için flaş itiraf! '2 Milyar Dolara Atatürk Havaalanı, S.Gökçen'e de 2. pist yapılmak şartı ile ihtiyacı görürdü'
Hayat Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eşine güzel! Milyonlar sırada beklerken, 6’ncı kez 'VIP hac' turu
Ekonomist Mahfi Eğilmez: "Yeni model faciaya yol açtı"