Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in "kent uzlaşısı" gerekçe gösterilerek tutuklanmasının ardından Ekim 2024'te belediyeye İstanbul Vali Yardımcısı Can Aksoy kayyum olarak atandı. Yaklaşık 8 aydır belediyeyi yöneten kayyum, bu süreçte çok sayıda çalışanı işten çıkardı, birçok taşınmazları devretti, AKP'li isimleri başkan yardımcısı ve müdür olarak belediyede işe aldı.
Tartışmalı ihalelerle de sık sık gündeme gelen kayyum bu kez de Esenyurt'a dökülen asfaltla övündü.
İktidara yakın gazeteler söz konusu haberleri, "Kayyum atanan Esenyurt'ta sekiz ayda 27 bin 688 ton asfalt serimi ve 159 bin 284 metrekare parke yol döşemesi gerçekleştirildi" diyerek duyurdu.

Ancak açık kaynaklarda yer alan bilgiye göre belediye en son asfalt ihalesine belediyenin CHP'de olduğu dönemde çıktığı görüldü. Hali hazırda Ahmet Özer'in belediye başkanlığı döneminde de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Özer'in seçimi kazandıktan 5 ay sonra verdiği bir röportajda, “Göreve geldiğimde ilçemizin yolları çok bozuktu. Türkiye’de bir rekora imza atarak 77 bin ton asfalt döktük, 52 caddemizi asfaltla buluşturduk. Ulaşılabilir bir Esenyurt için çalışmalarımız devam edecek” ifadeleri yer aldı.
Almanya, Türk iş gücüne kapıları açtı: 60 bin kaloriferci ve su tesisatçısı aranıyor28 izlenme
TOKİ 29 ilde 161 arsayı satışa sundu!150 izlenme
Vatandaş fakirleştirilince ona yöneldi: En pahalı ayakkabılarla baş edebilecek tek marka kara lastik!31 izlenme
Kızılay Başkanı 13 maaş alıyor iddiası!40 izlenme
İBB soruşturmasında bir şirkete daha kayyum atandı33 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 28.645 yeni vaka tespit edildi, 24.217 kişi sağlığına kavuşurken, 206 kişi hayatını kaybetti!46 izlenme
Yandık! Yılbaşında büyük zam geliyor: İşte kalem kalem liste20 izlenme
Eskişehir’de 'Barınamıyoruz' eylemi yapan üniversite öğrencileri, valiliğin yasak kararını aşmak için yeni bir çözüm buldu!107 izlenme
Merkez Bankası toplam rezervleri 870 milyon dolar arttı
CHP'li Özgür Karabat skandalı böyle duyurdu: "200 TL'ye tüm kimlik bilgileriniz satılık!"
Rojin Kabaiş soruşturmasında yeni savcıdan dikkat çeken hamle
İşte Sinan Ateş suikastinin azmettiricisinin yakalandığı otel! Doğukan Çep o otelde nasıl kaldı?