
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’da, 19 Mayıs Stadyumu’nda bir miting düzenledi. Erdoğan’ın konuşma yaptığı sahnede çok sayıda prompter olması ise dikkat çekti.
Erdoğan’ın bulunduğu sahnede, 6 adet prompter olduğu görüldü. Geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da bir iftar yemeğine katılan Erdoğan'ın konuşması yarıda kesilmiş ve bu duruma prompterın arızalanmasının sebep olduğu iddia edilmişti.
MİTİNG SÖNÜK GEÇTİ
Öte yandan “Büyük Ankara Mitingi” olarak adlandırılan mitingin sönük geçtiği görüldü. Miting alanında yer yer boşluklar dikkat çekti. Tayyip Erdoğan’ın dün Kayseri'de düzenlediği miting alanında da katılım düşük olmuştu.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erdoganinmitingindeherkosedebirprompter2458900/
34 yıl önce tedavülden çıkarılan 2.5 TL’lik madeni paralar yeniden geliyor56 izlenme
Çarpıcı sonuç: AKP’nin oy oranı yüzde 30’lara düştü!90 izlenme
Millet vergiye, vekili kebaba doyacak41 izlenme
Talandan vazgeçmiyorlar! AKP’li belediye Kanal İstanbul için taşınmazlarını satışa çıkarttı31 izlenme
"Pes" dedirten kadrolaşma!119 izlenme
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz 'Soygun ekonomisi' diyerek anlattı: "Yap-İşlet-Devret'te geçiş garantisi ödemeleri 562 milyar TL"35 izlenme
Yumurta fiyatı, tavuk fiyatını geçti!119 izlenme
İGA batıyor mu? İstanbul Havalimanı'nda kira erteleme, indirim ve sözleşme uzatma talep etti!96 izlenme
Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya tepki yağıyor! CHP'li isim isyan etti "Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu mutlu mu acaba!"
Kızılay'ın derdi para! Deprem sabahı koşa koşa ihale almaya gitmiş
Kızılay'da bazı müdürlerin personelinin olmadığı ortaya çıktı
Haber yapan gazeteciye Suriyeliler saldırdı!