Muhalif ekonomist yazar Mustafa Sönmez, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdik' açıklaması sonrası borsa ve dövizde yaşanan dalgalanmaları yorumladı.
Mustafa Sönmez'in Erdoğan'ın doğalgaz açıklamasını değerlendirdiği mesajları şöyle:
"Müjdenin özeti; Dolar alış 7.24 e indi , şimdi 7.35’e çıktı. Dağ fare doğuracak dedik, öyle oldu. Masal anlatıyorlar. Kimse yemedi. Sırada ne var?
Nasıl atıyor damat, pes! Öyle bir rezerv bulmuş ki, değil enerji ithalatını, cari açığı kapatıp cari fazlaya gidiyor. Bunu neden CB söylemeye yanaşmadı? Allah’tan kimse inanmıyor:))
Yandaşlar dahil, birçok kanal müjdeli yayını bırakıp normal yayınlarına geçtiler. Çarlıfeleke devam!
Dağ fare doğurdu da, borsada, dövizde yaratılan anaforda kim kazandı, kim kaybetti? Tüpraş, Petkim hisseleri; dolarda 7.40 lardan 7.25 lere dalgalanmalar. Vuran vurdu"

Genç mühendislerin yüzde 68’i ülkeden ayrılmak istiyor!37 izlenme
Atatürk ile ilgili çektiği reklam filmleriyle de adından söz ettiren dev Türk şirketi satılıyor!97 izlenme
Emeklilerin gözü kulağı Meclis’te! Zam formülü belli oldu54 izlenme
2020 yılı için yandaş müteahhitlere 18.8 milyar lira garanti ödemesi!127 izlenme
Zamları ‘Biz size aşığız’ diye savunan Erdoğan’a tepki yağdı!56 izlenme
Vahşetin adresi bu kez Osmaniye! Onlarca köpeği diri diri gömmüşler24 izlenme
Diyanet’in M. Kemal düşmanlığı233 izlenme
Melih Bulu geldiği gibi gitti!41 izlenme