Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duayen gazeteci Uğur Dündar'ın kendisine yönelik, "Hayatım mafyalar,suç örgütleri, hırsızlar,hortumcular,uyuşturucu baronlarıyla mücadele etmekle geçti. Sedat Peker hakkında da haber yaptım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki artık halk,onu bir suç örgütü lideri olarak değil,temiz toplum savaşçısı olarak görüyor." sözlerine yanıt verdi.
Peker yaptığı açıklamada, "1Kıymetli büyüğüm Uğur Ağabey, bu güzel sözleri sizden duymak bana şeref. Ancak ben insanın olduğu her yerin kirli olacağına inanırım (bu yaşıma kadar gördüklerimden dolayı). Ben bir söz verdim, gerçek mafyaların kim olduğunu tüm dünyaya göstereceğim.
2Beni küçültmek istediler. Onları öyle bir küçülteceğim ki hepsini kibrit kutusunun içine sokacağım. Unutmadan, şahsımla ilgili sözleriniz için sizi eleştirenler sadece sahte hesaplar ve troller." dedi.
İşte o paylaşımlar:

https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdenugurdundarinsozlerineyanith94704.html
Sedat Peker'den haber geldi! Erk Acarer açıkladı: Yılmaz Özdil ile birlikte konuşacaklar130 izlenme
AKP'li belediye yönetiminde açılan dava CHP'li belediyeye haciz!95 izlenme
Vatandaş çile çekiyor, millet bahçesine milyonlar saçılıyor!49 izlenme
Kaz Dağları'nda 'altın arayacak' Kanadalı şirketin CEO’su Türklerden özür diledi194 izlenme
Mansur Yavaş’tan Ahmet Özer konusunda ilk açıklama: "Özer'in tutuklanması demokrasi ve hukuk adına endişe verici"50 izlenme
BİM'e saldırı: Camına 'Devlet baba' yazdılar40 izlenme
Saray, Çayırhan’ı 2 ayda harcıyor26 izlenme
Kredi kartı aidatlarına büyük zam!31 izlenme
Erdoğan'dan emeklileri üzecek açıklamalar: "10 bin lira emekli maaşı yeterli değil" ama seyyanen zam için kapıyı kapattı
Burs skandalının ardı arkası kesilmiyor dedi ve paylaştı: AKP’li Rabia Kalender, o yıllarda yurt dışındaymış!
AKP’liler ısrarlı! HES için imar değişikliği yapıldı!
CHP'li Altay'dan 'sansür yasası'na tepki! "Kimin gazeteci olduğuna Fahrettin Altun karar verecek"