Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ‘Kefenli liderin kefenli askerleriyiz’ diyen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı.
Now Haber’den Alican Uludağ’ın haberine göre Canpolat hakkındaki dolandırıcılık soruşturması, İzmirli bir iş insanının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı şikayet üzerine açıldı.
13 MİLYON TL’LİK VURGUN İDDİASI
İş insanı, Kadir Canpolat’ın kendisini Milli Emlak’a ait hazine arazilerini satma veya kiralama vaadiyle yaklaşık 13 milyon TL dolandırdığını öne sürdü.
Sahtecilik ve Dolandırıcılık Soruşturma Bürosu Savcılığı’nın talimatıyla Kadir Canpolat’ın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. Sulh ceza hakimliği Osmanlı Ocakları genel başkanı ile birlikte 4 kişi hakkında "13 milyon lira dolandırdıkları” suçlamasıyla tutuklama kararı verdi.
Tutuklama kararında Osmanlı Ocakları genel başkanının banka hareketleri ve buna ilişkin dekont ile HTS kayıtları da delil olarak gösterildi.
İMAMOĞLU SALDIRISI İLE GÜNDEM OLMUŞTU
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitingine yönelik taşlı saldırıya dair yaptığı açıklamayla gündem olmuştu. Canpolat "Erzurum’da taşlı saldırıda bulunanların bizzat Ekrem İmamoğlu’nun adamlarının olabileceğini düşünüyorum” demişti.
Odatv.com
MHP'li vekilden Erdoğan isyanı ‘’AK Parti’ye ve onun Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a oy vermeyin. Ben öyle yapacağım!’’
Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Direktörü Özalp Tozan ifade verdi
Kayseri Şehir Hastanesi'nden endoskopi için randevu almak isteyen bir vatandaşa 1 yıl 4 gün sonraya yani 2025 yılına randevu verildi
CHP'den istifa eden Battal İlgezdi'nin aylar önceki konuşmasından: "Aday Olsam da olmasam da partiye eşek gibi çalışırım"
Türkiye, atık sularında en çok metamfetamin tespit edilen 5 ülke arasında
Fotoğrafçıdan 'Çocuktan gelin olmaz' dayağı !
Atatürk rozeti takmayanları uyaran teğmenlerin TSK’dan ihracı sonrası ADD’den suç duyurusu
Emine Erdoğan'dan tasarruf çağrısı! "Giysileri hemen atmayalım, uzun ömürlü kıyafetlere dönelim"
Öğretmen atamasında ‘sözlü mülakat’ isyanı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenli nakdi desteği arttı