Home
30 Temmuz 2024 ( 23 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ı üzecek sonuçlar: AKP dip yaptı, CHP ile makas açılıyor


MetroPOLL Araştırma'nın kurucusu Özer Sencar, şirketin son çalışmasını kamuoyuna açıkladı. Buna göre CHP ve AKP arasındaki fark ilk kez yedi puana çıktı.


MetroPOLL Araştırma'nın 'Türkiye'nin Nabzı' NisanMayısHaziranTemmuz araştırmasının sonuçları açıklandı.

MetroPOLL Araştırma'nın kurucusu Özer Sencar, anketin sonuçlarını paylaştı. Buna göre CHP, sandıktan birinci parti çıkıyor. Ankette CHP yüzde 33.8 oy alırken, AKP’nin oranı ise yüzde 26.1’de kaldı. Sencar, CHP’nin ilk kez AKP’nin 7 puan önüne geçtiğine dikkat çekti.

Ankette “Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna CHP yüzde 33.8 oy alırken, AKP’nin oranı ise yüzde 26.1’de kaldı.

HALK TV'ye konuşan Sencar, AKP’nin bir ayda 6 puan düştüğünü belirterek "CHP şu an AK Parti’den 7 puan önde. Temmuz ayında ücretliler beklenti içindeydi hiçbir şey alamadılar. Her 100 kişiden 81’i 'ekonomi kötü yönetiliyor' diyor. Ekonomi böyle giderse AK Parti’yi CHP bile kurtaramaz” değerlendirmesinde bulundu.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Damadından 2,6 milyon TL’lik vurgun! Yeni yıl için Galata Kulesi’nde görsel şov Bankalar birbirine girdi! Başsavcılık 'casusluk' diyor ama onlar da kullanıyor: BDDK yetkilendirmiş CHP'li Engin Altay: "TSK, madenciler deprem bölgesine yetiştirilebilseydi en az 10 bin kişi hayatta olacaktı"