Anasayfa1
14 Nisan 2019 ( 1015 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan partisine: YSK'nın kararını kabul edeceğiz


Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul seçimine yönelik tartışmalarla ilgili olarak “Sonuç ne olursa olsun biz YSK ne karar verirse bunu kabul edeceğiz. Her türlü olasılığa hazır olmamız gerekiyor” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul seçimine yönelik tartışmalarla ilgili olarak “Sonuç ne olursa olsun biz YSK ne karar verirse bunu kabul edeceğiz. Her türlü olasılığa hazır olmamız gerekiyor” dedi. Parti içindeki muhalifleri sert bir dille eleştiren Erdoğan, “Trenin içinde olup ya da görünüp partiye muhalefet etmek ihanettir” diye konuştu. Partide değişim olacağının net mesajlarını veren Erdoğan, “Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım, tepeden tırnağa değişim olacak. Ama bunu gazete köşelerinde yazanlarla, troller istedi diye değil vatandaşın mesajı doğrultusunda gerçekleştireceğiz” dedi.

https://halktv.com.tr/gundem/erdogandanpartisineyskninkararinikabuledecegiz390744h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rize'de asma köprüye kilitli demir kapı yaptılar! İYİ Parti'de 2 istifa daha: Beddua ederek bıraktı Sosyal medya bu tartışmayla birbirine girmişti, Hande Fırat 15 Temmuz gecesi ile ilgili iddialara köşe yazısıyla yanıt verdi Muğla'da orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı, vatandaşlar tahliye edildi