Rize’nin İkizdere ilçesi Cimil Vadisi’nden geçen Başköy Deresi üzerine kurulu olan asma köprünün girişinde, görenleri şaşkına çeviren bir düzenleme yapıldı. Köprünün girişine arazi sahipleri tarafından demir bir kapı monte edildi ve bu kapıya kilit takıldı.
Doğa Mühendisi Şeyma San, Instagram'daki sayfasında "Sadece Rize'de karşılaşabileceğunuz bir olay. Rize’linun işine akıl sır ermez da" diye, dere üzerindeki asma köprüye erişimin kilitli bir kapıyla engellendiği o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alıp sosyal medyadan paylaştı.
Köprü girişindeki kilitli demir kapıyı görüntüleyen Şeyma San, bölgenin doğal güzelliklerine ve korunmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. San, vadiye ve köprüye ilişkin, "Buralar çok özel yerler, herkesin görmesi gereken ama aynı zamanda dikkatle korunması gereken alanlar" ifadelerini kullandı.
tele2haber.com
Yaptığı bütün binalar yıkıldı, yerle bir olan Seyr-i İstanbul'un müteahhidi kayıplara karıştı!
Melih Gökçek için ‘parsel parsel’ süreci başladı! İlk suç duyurusu RP’li Ceylan için!
Esenyurt’ta Mezuniyet Gecesi’nde akıl almaz görüntüler ! Gelinlik giydirdiler, silah talimi yaptırdılar !
Türkiye'nin Elon Musk'a ne verdiği ortaya çıktı!
Atatürk Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk konuşmasında neler söyledi?
İktidar “İsraftan kaçmaya mecburuz” dedi ama Diyanet dinlemedi: Diyanet 5 yıldız keyfinden vazgeçmiyor!
9 ay önce boşanmıştı; Sabah yazarı Hilal Kaplan FETÖ dosyalarında adı geçen Tevfik Emre Sarı ile evlendi
Barınakta köpeği katleden tutukludan 'pes' dedirten savunma! "Köpek bana saldırdı"
Vakıfbank yönetimine atanan Yerlikaya'nın diplomada sahtecilikten yargılandığı ortaya çıktı!
Bu anket çok konuşulur! Gençlerden sonra emekliler de Erdoğan'ı terk etti
Oğluna ‘Recep Tayyip’ isminini koyan esnafın, soğan baskını yedikten sonra aklı başına gelmiş 'Oğlumun İsmini değiştireceğim !'
FETÖ kumpaslarına sahip çıkan ROK’tan Türkiye milleti diyen Bahçeli’ye destek
Türkiye'nin dev tekstil firması iflas etti.... 34 yıllık firmanın 300 çalışanı işsiz kaldı
Özgür Demirtaş'tan "hani ülke batacaktı" diyenlere çarpıcı yanıt