Afyonkarahisar’da CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Bayram, düzenlediği basın toplantısında AKP’li Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Bozkurt'un, belediye meclis üyelerine “Gittiğimiz yerde itibar görmüyoruz” diyerek, 2021 model makam aracı aldığını ileri süren Bayram şunları söyledi:
PİYASA DEĞERİ 900 BİN LİRA
– Lokantalar, kahveler kapalı. Esnaf siftah etmiyor. Şuhut sanayisi kan ağlıyor. Çiftçinin ürünü pazarlayamadığı bir dönemde Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt sıfır kilometre makam aracı derdine düşmüş. Bu araç itfaiye öncü aracı olarak alınmış. Normalde piyasa değeri 900 bin lira. İtfaiye öncü aracı olarak alındığı için vergisiz 285 bin lira ödenmiş. Daha önce 2007 model başka bir makam aracına biniyordu. Bu araçta gayet güzel bir araçtı. Şimdi makam aracı alınca itibarınız arttı mı?

CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Bayram
ESNAFA KİRA DESTEĞİ VERSEYDİNİZ
– Belediye bütçesinden 285 bin TL’ye yeni makam aracı almasının yanı sıra 75 bin TL’ye de saat kulesi yaptırdı. Elbette ki saat kulesi dikilir, makam aracı alınır; fakat bu zor günlerde bu parayı esnafa kira desteği vererek, vatandaşa su indirimi sağlayarak, işçiye çıkış vermeyerek verimli ve hayırlı bir iş için kullanabilirdiniz.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/burokrasideyeniyontemitfaiyeoncudiyealmakamaraciyap6374439/
AKP’den ‘128 milyar dolar nereye gitti’ sorusuna yanıt108 izlenme
Sedat Peker'in 'yalanlarsan kasetini yayınlarım' çıkışının ardından AKP'li Metin Külünk'ten flaş sözler!85 izlenme
CHP'li Öztrak: "RTÜK’ün hukuk müşaviri, TELE1 dosyasından muhalefet şerhini çıkardı"42 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 8.738 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 5.212.123'e, can kaybı da 46.787’ye yükseldi!113 izlenme
İmamoğlu: 1 Nisan’ı iple çekiyoruz113 izlenme
Eski kimliklerle oy kullanılabilecek mi? Vatandaşın merak ettiği o soruya açıklama geldi!488 izlenme
Cemal Enginyurt hakkında dava! ‘Hesap vereceksiniz’ diyerek duyurdu35 izlenme
Çok çarpıcı iddia! Hastanelere vaka yoğunluğu talimatı mı gitti?94 izlenme
A Haber ekmeğin 250 gramdan 200'e düşecek olmasını böyle haber yaptı: "Alınan karar halkı memnun etti. Artık israf olmayacak"
2018 Türkiyesi'nde 'Kerbela zulmü'; 500 metre ilerde su var ama verilmiyor!
Hüda Par istedi Atatürk ilkeleri çıktı
Öğrenci Köyü'nde kalan depremzede öğrencilere 'ya 19 bin lira verin ya da buradan gidin' diyen Ege Üniversitesi’nde öğrencilerden oturma eylemi!