AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen D-8 Zirvesi’ne katıldı.
Burada konuşma yapan Erdoğan, “Bu toplantının düzenlemesine katkıda bulunan aziz kardeşim Sisi başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
DAHA ÖNCE ‘DARBECİ’, ‘KATİL’, ‘TERÖRİST’ DEMİŞTİ
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2013’te Müslüman Kardeşler liderlerinden Muhammed Mursi’nin devrilip Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan Sisi’ye karşı “katil”, “darbeci”, “zalim”, “diktatör”, “Asla aynı masaya oturmam” gibi sert ifadeler kullanmış, Ankara ve Kahire diplomatik ilişkileri askıya almıştı.
Erdoğan ayrıca, 2013 Mısır askerî darbesini protesto etmek amacıyla Mısır'ın seçilmiş cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve Müslüman Kardeşler destekçileri tarafından kullanılan bir el işareti olan ‘Rabia’ işaretini AKP’nin siyasi sembolüne dönüştürmüştü.

Tele1
İsmail Saymaz arşivi açtı: "Erdoğan'ın şiir kaseti serbestti İmamoğlu'nun afişleri neden yasak?"
Ekmek zammı Erzincan'ı da vurdu
New York Times "Ülker hisseleri Türk mahkemelerinin ulaşamayacağı bir yere taşındı"
Hani nerede yardımlar? Malatya'da bütün evlerin yıkıldığı köydeki vatandaşlar: 'Toz toprak içindeyiz kokmaya başladık'
ABD'ye gidip garsonluk yapan Türk gencinin aldığı lüks araç 5 milyon TL değerinde
Miras biriktiren ekonomiden mirasyedi ekonomiye: Atamızın 100 yıllık mirası buhar oldu
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve İtfaiye Müdür Vekili tutuklandı
Filistin lideri Abbas'ın 7 Ekim'den sonra ilk Türkiye ziyareti: Ankara Filistin'e yardım etmek için hangi adımları atmayı planlıyor?
Diyanet'ten 'kredi kartına 3 taksitle' Bebelere Umre!
Merkez'in kararları, TL'deki rekor değer kaybı ve OHAL iddiaları... "Tek yolu seçim"
Dün sabah profesördü bugün lise mezunu oldu
İzmir’deki İmamoğlu protestolarına polis müdahalesi
SGK ödemiyor, reçete vatandaşa kalıyor: İlaç parası cepten ödeniyor!
Üniversite öğrencileri barınma ve gıda sıkıntısı yaşarken Rektörün makam odasına 6 milyon liralık harcama!