“Ölünce beni kim yıkayacak?” sorusu ve afişleri ile tepki çeken TRT’nin “Gassal” dizisine bir övgü de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Merve Safa Erbaş Likoğlu’ndan geldi. Likoğlu, “Küfür ve cinsellik içermeyen bir şey çekemiyorsunuz oğlum. O yüzden tir tir titriyorsunuz Gassal tipi diziler çoğalacak da tahtınız devrilecek diye. Titreyin, meheldir” diye yazdı. Erbaş’ın kızının üslubu sosyal medyada büyük tartışma yarattı.
Beykoz Müftüsü Muhammed Likoğlu’nun eşi olan ve Beykoz’da vaize olarak görev yapan Merve Safa Erbaş Likoğlu’nun vatandaşa ‘oğlum’ diye hitap ettiği paylaşıma tepki yağdı. Likoğlu’na ‘Bu nasıl bir üslup, Bunlar hep taklit oğlum” şeklinde yorumlar geldi. Erbaş daha sonra bu mesajını yorumlara kapattı.

Kızı sosyal medyada mesaj yazarken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, önceki akşam Sivrihisar’da UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’ne aldığı ahşap sütunları ile ünlü 8 asırlık Ulu Cami’de namaz kıldırdı.
Sözcü
AKP'liler hepten koptu, kendilerinden olmayanları tehdit etmeye başladı !3983 izlenme
Doktora korkunç saldırı: Kafasını defalarca duvara ve masaya vurdu!89 izlenme
Aczmendi Tarikatı lideri Müslüm Gündüz'den skandal sözler! “Birisi önümüze düşer yaparsa eyvallah. Yapmazsa da biz bu rejimi yıkıp hilafeti ilan edeceğiz”61 izlenme
Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı, Dünya medyası böyle yorumladı: "Farkı kapatabilir"53 izlenme
Erdoğan'a 'gençler sizin için besteledi' denilerek dinletilen şarkı çalıntı çıktı!68 izlenme
"Meslek kuruluşlarının başındaki 'Türk' ibaresi artık kullanılmayacak"117 izlenme
Yeni Şafak boykot çağrısı yapan ünlüleri hedef gösterdi!32 izlenme
Gıda kuyruklarına yenileri ekleniyor! Soğuk havada metrelerce yağ ve pirinç kuyruğu!68 izlenme