Home
05 Nisan 2021 ( 136 izlenme )
Reklamlar

Enginyurt: Hilafet geri gelsin derken, bu darbe olmuyor değil mi?


Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 104 emekli amiralin bildirisi hakkında açıklamada bulundu.



104 amiralin imzasıyla, "Tekkedeki amiral", "Montrö'nün tartışmaya açılması”, "Atatürk ilke ve devrimleri" üzerine açıklama yapıldı. Açıklama üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Cemal Enginyurt, ''Hilafet geri gelsin" derken, bu darbe olmuyor değil mi? Atatürk'ün neyi var, neyi yok kaldırırken bu darbe olmuyor değil mi? T.C. yazılarını silerken bu darbe olmuyor değil mi? Türk isminden rahatsız olurken, bu darbe olmuyor değil mi? 103 kişi bildiri yazınca, darbe oluyor öyle mi?'' ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/enginyurthilafetgerigelsinderkenbudarbeolmuyordegilmi1825648

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emine Erdoğan'ın İdlibliler için bağışladığı 50 ev teslim edildi Enflasyon Ramazan kolisinden beş ürünü eksiltti, buna rağmen fiyatı uçtu 10 yıllık arkadaşını 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü Ukrayna'nın Kiev bölgesinde bulunan Bucha kentinde imha edilen Rus konvoyu görüntülendi!