Odatv’den Murat Sökdü’nün haberine göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Muğla Turizm Çevre Vakfı'na (MUÇEV) AKP eski Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’ı atadı.
Ayrıca Türkiye Çevre Ajansı (TUÇA) Başkanlığı görevine de getirilen eski AKP’li vekil Mahmut Kaçar geçmişte birkaç yerden maaş almasıyla gündeme gelmişti.
AİLEDE FETÖ BAĞLANTISI
Kaçar ayrıca, kardeşi ve eniştesinin FETÖ kapsamında mesleklerinden ihraç edilmesiyle de gündeme gelmişti. %50 Hissesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Vakfının diğer %50 hissesi de Muğla Valiliği Hizmet Vakfının olan MUÇEV Turizm Ticaret Anonim Şirketi, kamu yararına çalışan vakıf şirketi statüsünde.
MUÇEV ve TUÇA’nın çiçeği burnunda başkanı yeni görevini tweet atarakta duyurdu ve “Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sayın bakanımız Mehmet Özhaseki beye şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

ÇİFT MAAŞ
Milletvekilliği dönemlerinde Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olduğu ortaya çıkan ve Mahmut Kaçar iddiaları yalanlamış ve “başka bir kurumdan hiç bir isim adı altında hiç bir maaş vb bir ücret almıyorum” açıklamasında bulunmuştu.
Ancak Mahmut Kaçar’ın devlet bankası olan Ziraat Bankası A.Ş., Ziraat Katılım A.Ş., Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş ile Ziraat Sigorta A.Ş.'nin yönetim kurullarında olduğu ortaya çıktı.
Şanlıurfa Milletvekili döneminde AKP MKYK Üyesi iken seçimler öncesi liste dışı bırakılan Kaçar’ın doktor olan kız kardeşi ile eniştesi FETÖ Terör Örgütü üyesi oldukları iddiasıyla görevlerinden ihraç edildikleri şeklindeki haberleri dikkat çekmişti.


Yeniçağ
Arşiv unutmuyor: İşte Erdoğan’ın ‘kimler, kimlerle beraber’ fotoğrafı!129 izlenme
Vatandaşa imam hatipi övdü çocuğunu koleje gönderdi! Bakan Tekin kendini bu sözlerle savundu14 izlenme
CHP Lideri Özgür Özel'den Can Atalay için miting çağrısı27 izlenme
Sokak röportajından suçlanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun cezası belli oldu21 izlenme
11 yaşındaki çocuğun sözleri sosyal medyada gündem oldu! 'Babam 2 bin lira emekli maaşı alıyor, nasıl geçinelim?'82 izlenme
Melek Mosso şarkı söylerken açıklama yaptı 'Bozulur yasaklar kurallar'56 izlenme
Mülteciler işimizi elimizden aldı!120 izlenme
AKP Akçakale İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilatı istifa etti27 izlenme
Erdoğan'ın Ankara'da gerçekleştirdiği mitinge Suriyeliler otobüslerle taşındı, alanda en öne yerleştirildi!
A Haber bu kez fena şaşırdı! CHP'li vekil Mahmut Tanal'ın kanun teklifini 'müjde niteliğinde düzenleme' diye duyurdu!
Şimşek’in hesabı dikiş tutmuyor
CHP'den çok konuşulacak Hakan Fidan iddiası