Emeklilerin isyanı devam ediyor: “Onlara gelince itibardan tasarruf olmuyor, halka gelince sabredelim. Neyin sabrı? Geçinemiyoruz, ötesi var mı? Ülke bitmiş”

32 izlenme 10 Ocak 2025
Reklamlar

Emeklilerin isyanı devam ediyor: “Emekli maaşı 14.500… Harca harca bitmez. Onlara gelince itibardan tasarruf olmuyor, halka gelince sabredelim, toparlanıyoruz. Neyin sabrı? Geçinemiyoruz, ötesi var mı? Ülke bitmiş.”
🎥 Öteki Görüş

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Battı' denen Almanya'yı bir de gurbetçiden dinleyin: 'Haftalık 100 Euro harcıyoruz. Et yemekten bıktık. İlaç, hastane parası ödemiyorsun. Türkiye 'Cennet' diyenler onu niye söylemiyor' Atanamayan öğretmen adayı yaşamına son verdi... ‘Cübbeli’nin damadının Boğaz'daki villası için bir bakan devrede’ Otomobil ve sigaraya yeni ÖTV zammı geliyor!