Anasayfa1
07 Eylül 2023 ( 44 izlenme )
Reklamlar

Emeklilere kara haber! Cumhurbaşkanı yardımcısı açıkladı


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilerle ilgili düzenlemenin yıl sonu olabileceğini açıkladı. Dolayısıyla emekliler yıl sonuna kadar bekleyecek…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yılmaz toplantıda dün açıklanan Orta Vadeli Program’ı değerlendirdi.

OVP'nin gerçekçi olduğuna yönelik değerlendirmeler aldıklarını ifade eden Yılmaz, en önemli unsurun bunun uygulanması olduğunu söyledi.

Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili dengeleyici bir çalışmayı dikkate alabiliriz. Yıl sonuna kadar çalışmalarımızı sonuçlandırmayı öngörüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısının bu sözleri yine emeklileri hüsrana uğratacak cinsten. Emeklilerle ilgili yıl sonuna kadar bir düzenleme yapılmayabilir.

aw02529501.jpg

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI

Memur ve emekli maaşlarına değinen Yılmaz, enflasyon farkının yansımasının memur emeklilerinin maaşlarında göreceğini, diğer emeklilerle ilgili dengeleyici bir çalışmayı dikkate alabileceklerini vurguladı.

Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili dengeleyici bir çalışmayı dikkate alabiliriz. Yıl sonuna kadar çalışmalarımızı sonuçlandırmayı öngörüyoruz" dedi.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özelleştirmeler rant kapısı oldu: 180,9 milyon dolarlık özelleştirmenin 179,1 milyon doları taşınmaz satışı Şeriat karşıtı pankart asan SOL Partililere gözaltı Erdoğan ve Bahçeli'ye anket şoku! Cumhur İttifakı eridi Erdoğan'ın eski danışmanından dikkat çeken sözler! "Zaten istenen de iktidarı paralı muhafızlara..."