Sedat Peker'in açıklamaları sonrasında Türkiye'nin en çok konuşulan ailesi haline gelen Binali Yıldırım ve çocuklarının ticari faaliyetlerine çarpıcı bir yorum geldi.
T24 yazarı Mehmet Y.Yılmaz, filodaki gemi sayısının bir türlü açıklanmadığına dikkat çekerken, memur baba ve öğretmen anneden nasıl böyle bir zenginliğe ulaşıldığını sordu.
İşte Mehmet Y.Yılmaz'ın "Yıldıırm'ın çocuklarının sırrını çözdüm" başlıklı o yazısı:
"Binali Yıldırım'ın çocuklarının üstün ticari başarısının sırrına nihayet vakıf olabildim.
Meğerse ne kadar basitmiş!
Siyasette yükselene kadar Binali Bey memur, eşi öğretmendi ve çocuk büyüten her memur ailesi gibi bolluk içinde yaşamadılar.
İlerleyen yıllarda Binali Bey'in yükselişine paralel olarak çocuklarda da bir zihin açıklığı başladı ve şimdi dev bir deniz filosuna sahip olan bir dizi şirketi yönetiyorlar.
Gemi sayıları konusunda polemiğe girmeyeceğim, her kaynak farklı söylüyor. Ben 30'a yakın diyeyim, siz 40.
Keşke Binali Bey bir fırsatını bulup gemilerin kaç tane olduğunu açıklasa da gemi sayısı konusundaki bu gereksiz spekülasyonlar sona erse.
Hatırlarsınız bu köşede çocuklarının bu başarısının sırrını bizlerle paylaşmasını istediğim çok yazı yazdım.
Amacım yıkıcı olmak değil, yapıcı olmaktı!
Ben muhalefetin böyle yapıcı olanını severim zaten, yıkmak kolay, yapmak zor!
Binali Bey'in oğlu Erkam Yıldırım, Venezüela'ya gitmiş.
Suç örgütü yöneticisi Sedat Peker, bu yolculuğun "beyaz" işiyle ilgili olduğunu iddia etti; hayır, beyaz peynirden söz etmiyor.
Binali Bey bu konuda bir açıklama yaptı:
"Kesinlikle iftiradır, oğlum hayır amacıyla korona test kiti ve maske dağıtmak için Venezüela'ya gitmişti" dedi.
O anda zihnimde bir aydınlanma hissettim, demek ki Binali Bey'in çocuklarının sırrı buydu: Hayırsever olmak!
Hayır, Venezüela'da bile olsa üşenmeyeceksin, gidip yapacaksın!
Onlar böyle hayırsever olunca Rabbim de verdikçe veriyor tabii.
AKP milletvekili Serkan Bayram'ın açıkladığına göre sadece test kiti ve maske dağıtmamış.
Hayırlarına hayır katmak için Venezüela'da yaptırılmakta olan Filistin Camisinin inşaatıyla da ilgilenmiş.
Karakas'ta bir camii yaptırılması işini Erdoğan, Maduro'nun Türkiye ziyareti sırasında açıklamıştı, bir de Yunus Emre Kültür Merkezi kurulacaktı.
Böylece bir büyük sır gün ışığına çıkmış oluyor, değerli okuyucularım.
Harvard iş idaresi okulunda örnek olay diye anlatılsa yeridir diye düşünüyordum.
Şimdi fikrim değişti, sadece Harvard yetmez, El Ezher'de de okutulmalı!"
https://www.aykiri.com.tr/binaliyildirimincocuklarininkacgemisivar/11944/
AKP’li Mahir Ünal, Osman Öcalan’ın TRT röportajını böyle savundu!90 izlenme
Topbaş’tan flaş itiraf: Hiçbirine ben imza atmadım!243 izlenme
Diyarbakır’da tekbirlerle Burger King ve Starbucks şubelerine saldırdılar!35 izlenme
Benzine zam kapıda mı?42 izlenme
Merkez Bankası’nın faiz kararı ne olacak? İşte son tahminler…45 izlenme
Kızılay Başkanı'ndan çadır itirafı: Paylaşımını apar topar kaldırdı39 izlenme
Canan Kaftancıoğlu ve Nevşin Mengü isyan etti! Kendisine "Milli hesaplar" diyenlerden taciz ve hakaret!171 izlenme
Benzinde 6 liralık rekor!324 izlenme
Özel'den Erdoğan'a Dolmabahçe yanıtı: "O lafı lügatından çıkarsın. Trump beni doğruladı Erdoğan'ı yalanladı"
AKP'nin çocukları işsiz kalmıyor! AKP’li Bostancı’nın oğluna yeni görev
Son ankette flaş sonuçlar! 2 isim öne çıktı
Ece Gürel'le ilgili flaş iddia! 'Cadılık' detayı dikkat çekti