AKP’li eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yakın olduğu iddia edilen; Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki operasyonla gözaltına alınan 'Kaplan' çetesinin lideri Ayhan Bora Kaplan, "örgüt kurma", "kasten yaralama", "yağma", "kişiyi hüviyetinden yoksun kılma" ve "işkence" suçlarından tutuklandı.
Operasyon sonrası Kaplan'ın ağustos ayında Ankara'daki bir restoranda oğlu için yaptığı sünnet düğününün görüntüleri gündeme oturmuştu.
Davetliler eğlenirken etrafa dolarlar saçıldı. Kaplan’ın oğluna servet değerinde altın takıldı.
Düğün, yeraltı dünyasının önde gelen isimlerini de bir araya getirdi. Düğüne, ülke çapında bilinen suç örgütü liderleri Selahattin Yılmaz, Menderes Kutlu ve Necati Arabacı gibi isimler ‘kirve’ olarak katıldı.
Göze çarpan isimlerden bir de suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Barış Çakıcı oldu.
Öte yandan sünnet düğününde Serkan Kaya ile Sibel Can'ın da sahne aldığı ortaya çıktı.
Yeniçağ
İYİ Parti’den istifa eden Adnan Beker'den Akşener'e hodri meydan: "Öyle çamur at izi kalsın genel başkanlık olmaz"
Yıllık cari açık 40 milyar doları aştı
Milyonerler paraya doymadı! 5 yılda mevduatlar katlandı
Memur-Sen Başkanı'ndan memur zammı açıklaması: Ek zam şart
Alevilerden Erdoğan'ın affına tepki!
'Ben Atatürk’ün kızıyım' diyen kadından alkışlanan konuşma 'Bir paket makarna bulgura tav olmam asla da oy vermem'
Zarar 700 milyon lira! DEDAŞ rekor tazminat ödeyecek
Faize 2.7 trilyon ödenecek
Biri sönüyor, diğeri başlıyor! Ormanlarımız alevlere teslim
Mübariz Mansimov'un ifadesinden çarpıcı iddia! "Birlikte FETÖ'ye gittik"
Uyardı, uyardı, dinlemeyince Atatürk’e hakaret eden arkadaşını vurdu!
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere açıkladı: Adıyaman'ın iradesi bu 3 cümleyle görevden uzaklaştırılmış
İsrail, Gazze’yi kuşattığını duyurdu
Disney tarafından iptal edilen Atatürk dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu