Ekrem İmamoğlu sandık görevlilerine 2019’u hatırlatarak çağrı yaptı

46 izlenme 28 Mart 2024
Reklamlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2019 yerel seçimlerinin sandık görevlilerinin çabalarıyla kazanıldığını hatırlatarak bu seçimde de sandık görevlilerine çağrıda bulundu.



İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2024 Yerel Seçimleri için sandık görevlilerine sandık güvenliği için çağrıda bulundu.

2019 yılında yapılan ve tekrarlanan seçimleri hatırlatan Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Bundan beş yıl önce yine aynı tarihte 31 Mart’ta demokrasi destanını sizinle birlikte yazdık. Siz olmasaydınız İstanbul halkının iradesi sandığa yansıyamazdı. Siz olmasaydınız sandık güvenliği de olmazdı, seçim de kazanılamazdı. 31 Mart’ta alnımızın akıyla kazandığımız seçimi elimizden almaya kalktıklarında karşılarında siz durdunuz. Yine kazanacağız, birlikte kazanacağız, milletçe kazanacağız, birlikte yöneteceğiz.”

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AYM'den 'emsal nitelikte' diploma kararı: "Eğitim hakkı ihlalidir" MEB, Berat Albayrak'ın vakfı ile protokol imzaladı Bahçelievler'deki binaya CHP İstanbul İl Başkanlığı yazısı asıldı Bu iddia Ankara'yı sallar! CHP'li milletvekilinden sarsıcı sözler: "Kemal Kılıçdaroğlu özel görevli"