Lütfü Türkkan'a "Şerefi namusu varsa istifa etsin" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter bakın daha önce şehit yeğenine neler demiş.
İzzet Ulvi Yönter'in, ülkücü şehit Ercüment Yahnici'nin yeğeni Ercüment Devlet Yahnici'ye attığı hakaret içerikli mesaj akıllara geldi. Yahnici'ye "İnşallah seninle karşılarız o zaman tokadı görürsün fitneci deyyus" diyerek hakaret eden Yönter'in görevinden istifa edip etmeyeceği konuşuluyor.

İzzet Ulvi Yönter daha önce de Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz'a hakaretler etmiş, ölümle tehdit etmişti. Özkiraz'ın yayımladığı Twitter mesajlarında Yönter'in hakaretler ettiği, Kemal Özkiraz'dan telefon numarasını istediği görülüyor.
Olayı yargıya taşıyan ve açıklayan Kemal Özkiraz, "İzzet Ulvi Yonter isimli MHP genel başkan yardımcısı 1 dk once arayıp 1.5 yaşındaki kızıma varana kadar küfür etti. Beni öldürmekle tehdit etti. Bu da oldu. MHP genel başkanı yok mu?" demişti.
Hani düğmesine dokunsan 6 aydan başlardı! Konya'da çorbacılardan polislere meydan dayağı23 izlenme
Basın İlan Kurumu binasının kirası bakın ne kadar çıktı!284 izlenme
Teğmenleri ‘verilmeyen emre itaatsizlikten’ ihraç etmişler!27 izlenme
Depremde 15 kişiye mezar olmuştu! Kamu görevlilerinden skandal savunma: "Denetim yükümlülüğümüz yok"25 izlenme
6 yaşında çocuğa tecavüz skandalını eleştirenleri hedef alan AKP’li troller tek tek özür diledi!61 izlenme
Sedat Peker: "MİT’çilik oynayan aslında sadatçı olan şahıslar yan komşuyla benim evi karıştırmışlar"60 izlenme
Mansur Yavaş: "Bizim boşa harcayacak paramız yok. Biz kendi çiftçimizi zengin edeceğiz"32 izlenme
Esenyurt'ta İYİ Parti karavanına bir saldırı daha!33 izlenme