CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu, “casusluk” suçlamasıyla tutuklanmasının ardından Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin X hesabından şu paylaşım yapıldı:
“Neymiş, ben casusmuşum. Neymiş, ben yabancı istihbarat örgütleriyle bir olup seçimi manipüle etmişim. Bu kadarına da isyan ediyorum artık. Bu iftiralarınız benim üstümde durmasına durmaz, bunu siz de biliyorsunuz. Boş verin şu casusluk zırvasını filan. Mert olun, asıl derdinizi söyleyin. Sıkıştınız mı?
"Sözde yolsuzluk dosyanız boş mu kaldı? İddianameyi yazamıyor musunuz? Size beni daha çok içerde tutacak başka bir kumpas dosyası mı lazım oldu? Derdiniz ne derdiniz? Ama ben size söyleyeyim, çok kötü karaya oturdunuz. Bu millet Ekrem İmamoğlu’nu da tanıyor, sizi de tanıyor. Sandıkta milletten öyle bir sille yiyeceksiniz ki, yaptığınız haksızlıkların, hukuksuzlukların hepsi tek tek film şeridi gibi gözünüzün önünden geçecek. Milletimiz vatanseverlerle makamseverleri birbirinden ayırt etmeyi çok iyi bilir.”
İçişleri Bakanlığı genelgesine rağmen Erciyes doldu taştı!
Son seçim anketi: AKP umduğunu bulamıyor, süreci yönetenler sınırda geziyor...
Vahim tabloyu Fatma Şahin açıkladı: "60 bin nüfuslu ilçenin yarısı yok"
Akaryakıt zamları sonrası arabasını satıp at aldı! 'Ne vergisi ne muayenesi var, herkese tavsiye ederim'
Kamu arazisi TOKİ eliyle lüks konut ve iş yeri inşaatına uygun hale getirilerek satıldı!
Bu nasıl bir mantık? İsrail'i protesto etmek için başkonsolosluk önünde 350 bin liralık araçlarını yaktılar, eve metrobüsle döndüler!
Hatay'da yangın bölgesinde maden projesi yapılacağı ortaya çıktı!
İcra patladı! 36 milyon vatandaş bankalara borçlu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 61 ilde 316 maden sahası için ihale açtı
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.778 yeni vaka tespit edilirken, 8 kişi hayatını kaybetti, 1.816 kişi sağlığına kavuştu!
Arda Turan'ın yeni ses kaydı ortaya çıktı! İşte bankacı Seçil Erzan'ın çekirdek kadrosu
Türkiye nereye gidiyor? Kaçak göçmenler ellerindeki kılıçla korku saldı!
Özel'den Erdoğan'a '17-25 Aralık' göndermesi: "Ayakkabı kutularında sabıkan var"
Denizli'de ormanlar 4 gündür cayır cayır yanıyor