Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı’na yapılan kurban bağışlarında rekor kırıldığını, etleri 1 milyon aileye ulaştırmak istediklerini açıkladı

32 izlenme 19 Haziran 2024
Reklamlar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurban Bayramı’nın ilk günü hedeflerinin bir milyon İstanbulluya et ulaştırmak olduğunu belirtti. İBB Başkanı, bayramın son günü hedeflerinin gerçekleştiğini, İstanbul Vakfı’na yapılan kurban bağışlarının bir milyon aileye ulaşacağını duyurdu. 


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı’na yapılan kurban bağışlarının bu yıl bir milyon aileye ulaşacağını duyurdu. 

Kurban Bayramı’nın ilk günü İmamoğlu, “Kadim İstanbul Vakfı’mıza bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum bu arada. 110 milyon liralık bir kapasiteye uğraştık ve inşallah iki gün daha devam edecek olan bağışlarımızla dileğimiz bu sene bir milyon İstanbulluya sizlerin sayesinde et ulaştırmak bu güzel ve manevi hazla birlikte sizlerin bayramını da tebrik ediyorum” dedi.


İmamoğlu bayramın son günü sosyal medya hesabı X’te İstanbul Vakfı’ndaki çalışmaların anlatıldığı bir videoyu paylaşarak bağışçılara teşekkür etti, “Allah kesilen kurbanları kabul etsin, tüm gönülleri birbirine yakınlaştırsın” dedi. İmamoğlu, bu büyük destek için minnettar olduğunu belirtti.

Medyascope

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"Uyuşturucu Araştırılsın" önergesini AKP’li vekiller reddetti! Ünlü futbolcuların Seçil Erzan'a attığı mesajlar ortaya çıktı 6 büyüklüğünde bir depremle sarsılan Afganistan'daki durum daha da kötüleşiyor. Ölü sayısı 1000'e yükseldi Kemal Kılıçdaroğlu Cumhur İttifakı’na seslendi: "Kadınları tanımıyorlar"