Dünyaca ünlü Brezilyalı şarkıcı Kapalıçarşı’da tacize uğradı! “Türkiye’de kadın olarak alışveriş yapmak”

33 izlenme 11 Haziran 2023
Reklamlar

Ünlü Brezilyalı şarkıcı Anitta, Şampiyonlar Ligi finali için geldiği İstanbul’da ziyaret ettiği Kapalıçarşı’da erkeklerin sözlü tacizine maruz kaldı.



Brezilyalı şarkıcı Anitta, İngiliz takımı Manchester City ve İtalya ekibi Inter’in Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geleceği maç için İstanbul’a geldi. Ünlü şarkıcı maçtan saatler önce İstanbul’un simgelerinden Kapalıçarşı’yı ziyaret etti. Anitta Kapalıçarşı ziyareti sırasında birçok erkek tarafından sözlü tacize maruz kaldı ve bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

 Instagramda 64 milyon; TikTok’ta ise 22 milyonu aşkın takipçisi bulunan Anitta tacize uğradığı anları “Türkiye’de kadın olarak alışveriş yapmak” sözleriyle paylaştı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ukrayna istihbaratı: 'Putin, Çernobil'e provokasyon saldırısı hazırlıyor' Cezaevindeki Fatih Altaylı Silivri'de tutuklu bulunan İmamoğlu ile nasıl röportaj yaptı? İşte o ihtimal! İstanbul'da binlerce kişi yeniden dolandırıldı! Sokak röportajında konuşan gencin sözleri gündem oldu 'Eskiden AKP’liydim, kitap okuduktan sonra bir şeylerin farkına varmaya başladım'