CHP Milletvekili Haluk Pekşen kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, "Yüz yıl sonra Lavrence’in hainleri bir kez daha sahnede. “Keşke Yunan kazansaydı” diyenler aynı cephede. Arap hayranı AKP bundan ders çıkarır mı?" şeklinde konuştu.
Nato üyesi olmayan Birleşik Arap Emirlikleri'nin hangi anlaşmayla böyle bir konuşlanmaya girdiği bilinmezken olası bir sıcak temas durumunda Türkiye'nin zor durumda kalabileceği öne sürüldü.
BAE ve Yunanistan'ın böyle bir hamle yaptığı iddiasının doğru olması halinde Türkiye, 'din kardeşi olduğu' Arap ülkeleri tarafından, tarihte, bir kez daha 'arkadan vurulmuş' olacak.
İddia gündeme bomba gibi düşerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı bir konuşmada "Geçmişte ders kitaplarımızda kasıtlı ve yanlış bir şekilde yer aldığı için nesiller boyunca, 'Araplar bizi arkadan vurdu!' yalanını da artık bir kenara bırakmanın zamanı gelmiştir." sözleri akıllara geldi.
AKP'den iş ve ihale itirafı ! 'Kim AKP'ye oy verdiyse ihaleleri onlara vereceğim, yandaşları işe alacağım !'860 izlenme
O da bakan bu da bakan: Yanlış hesaptan mail attı, istifa etti; 41 işçi can verdi, hâlâ koltukta!42 izlenme
25 yıllık kıdeme bir günde tırpan!71 izlenme
Beştepe'den 'Hafize Gaye Erkan' iddiasına yalanlama75 izlenme
Cepleri yok ama 1 Papua Yeni Gine Kinası bakın kaç lira oldu!50 izlenme
Gazze'de can kaybı artıyor36 izlenme
Tayyip Erdoğan, Türkiye'de bugün olanları yıllar önce tek tek anlatmış !2043 izlenme
Meclis’e 69 lüks araç! Isıtmalı koltuk, otomatik klima109 izlenme
AKP’li eski vekiller tek tek rektör oluyor!
Harf devriminin yıl dönümünde AKP’li vekilden tepki çeken mesaj!
En turistik noktalardan biri olan Galata Kulesi’nde skandal görüntü! Cübbeli, sarıklı tebliğciler şort veya kısa giyinen turistleri uyardı
5 Büyükşehir için yerel seçim anketi