CHP Milletvekili Haluk Pekşen kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, "Yüz yıl sonra Lavrence’in hainleri bir kez daha sahnede. “Keşke Yunan kazansaydı” diyenler aynı cephede. Arap hayranı AKP bundan ders çıkarır mı?" şeklinde konuştu.
Nato üyesi olmayan Birleşik Arap Emirlikleri'nin hangi anlaşmayla böyle bir konuşlanmaya girdiği bilinmezken olası bir sıcak temas durumunda Türkiye'nin zor durumda kalabileceği öne sürüldü.
BAE ve Yunanistan'ın böyle bir hamle yaptığı iddiasının doğru olması halinde Türkiye, 'din kardeşi olduğu' Arap ülkeleri tarafından, tarihte, bir kez daha 'arkadan vurulmuş' olacak.
İddia gündeme bomba gibi düşerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı bir konuşmada "Geçmişte ders kitaplarımızda kasıtlı ve yanlış bir şekilde yer aldığı için nesiller boyunca, 'Araplar bizi arkadan vurdu!' yalanını da artık bir kenara bırakmanın zamanı gelmiştir." sözleri akıllara geldi.
Kılıçdaroğlu: "Erdoğan kul hakkı yiyen bir insan, ben de yemeyen bir insanım"27 izlenme
Cami yapımı için Kent Ormanı’nda ağaç kesimine tepki: ‘Rektörün görevi cami yapmak değil, bilimsel eğitimdir’31 izlenme
Başkent'te tüyler ürperten vahşet! Hedef gösterilen yaşlı kadın yanarak can verdi17 izlenme
İstanbul seçim sonuçlarında son durum! Açılan sandık yüzde 92 oldu…172 izlenme
Skandal: 13 yaşındaki çocuğu, kendisinden 15 yaş büyük erkekle nişanladılar!31 izlenme
Münir Özkul'un anısına...232 izlenme
Bloomberg'den dikkat çeken Türkiye analizi4 izlenme
Rusya’nın Azovstal fabrikasına fosfor bombası ile saldırı düzenlediği iddia edildi!50 izlenme
İşkencedere’de köylüler ağaçlara çıktı!
Bakan Şimşek'in TÜİK Başkanı'nı arayıp "Gerçek verileri açıklayın" dediği iddialar İletişim Başkanlığı tarafından yalanlandı
İngiliz The Times gazetesi: Z jenerasyonu yenilmez Erdoğan’ı görevden almaya hazır
Peker, "Ağar Türkiye'ye getirtti" demişti: Mafya lideri Salifov'un cinayetinde yeni gelişme