Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki programında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile görüşmesinin bulunmadığını duyurdu.
Merkezin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Erkan en geç yarın buluşacak" haberlerinin doğru olmadığı belirtildi.
Açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki programında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile herhangi bir görüşmesi bulunmamaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadesine yer verildi.
NE OLMUŞTU?
Eski Merkez Bankası çalışanı Büşra Bozkurt, Başkan Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığı iddiasıyla CİMER’e şikayette bulunmuştu. Erol Erkan'ın çalışanlara baskı uyguladığının, bir çalışanı tokatladığını ve bunun görüntülerinin olduğunun iddia edildiği şikayetin ardından Erkan ailesinin TCMB Sosyal Tesisi ile İzmir kampını mevcut ve emekli çalışanlara kapatıp kendilerine özel olarak kullandığı da öne sürüldü.
Bu iddiaların ardından her an görevden alınabileceği ifade edilen Hafize Gaye Erkan yaptığı açıklamada ise tek tek cevap vermediği iddiaların 'gerçek dışı' olduğunu savunup "şaşkınım" demişti.
KRT
Suriye'de hayat normale döndü: Denize giriyorlar eğleniyorlar41 izlenme
Sağlıkta şipşak dönemi49 izlenme
Bin 100 odalı saraya bin 108 işçi aldılar!110 izlenme
Sahte diplomalı şehzade ‘Külliye’ye yardım’ diyerek taş satıyor17 izlenme
Telekom vurgununu engellemesi gereken kişi yine şaşırtmadı!163 izlenme
Osmanlı torunu asker kaçağı çıktı22 izlenme
Ataması yapılmayan 26 yaşındaki öğretmen intihar etti48 izlenme
Darülaceze’deki ilginç ilişkiler ağında ‘İsmailağa ve Cübbeli Ahmet’ izleri!262 izlenme
İsmail Saymaz: İşsizlik ve yoksulluk var oldukça bir Tosuncuk gider bir başkası gelir
Özgür Demirtaş cevapladı: "Faiz arttığı halde dolar neden yükseliyor?"
ABD savcısı SBK'nın Türkiye'deki servetini istedi: İşte o malvarlığı listesi
İBB Davası kapsamında tutukluydu: İpek Elif Atayman 453 gün sonra tahliye edildi!