CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada; Ören Göleti Kapalı Sulama Projesi’nin kapsamına giren ve girmeyen alanların işaretlendiği haritayı gösterdi.
Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu’ya ait dört parselin, sulama projesinin kapsamı dışında kaldığını aktaran Adem, “Devlete ait olan borular, sulama alanı dışında olmasına rağmen döşenerek belediye başkanının alanları sulama arazisi içine sokulmuştur” dedi. Adem, şöyle konuştu:
“Şimdi biz buradan soruyoruz; Çamardı Belediye Başkanı Sayın Yavuz Soylu’ya ait olan Kaynarca mevkii 304 ada ve 189, 190, 192, 200 parselleri, Ören Göledi Kapalı Sulama Projesi içerisinde midir? Eğer bu parseller proje kapsamında değilse devlete ait olan 2,6 milyon değerindeki borular kullanarak nasıl oluyor da sulama arazisi içinde olmayan AKP’li belediye başkanının parsellerine kanunsuz şekilde proje uygulaması yapılıyor? DSİ bu uygulamayı neye göre yapıyor?
Biz bu soruların cevaplarını bekliyoruz. Yani sulama projesinde olmayan bir yer, AKP belediye başkanının arazisi olduğu için sulama boruları getirilerek sulama projesi içerisinde gösterilmiştir.
Uygulama yanlıştır. Bu tür uygulamalar, kapsam içinde olan yerlere yapılır. AKP’li belediye başkanı olmak, milletvekili olmak, il genel meclis üyesi olmak ve belediye meclis üyesi olmak ayrıcalık mı getiriyor? Biz bunları merak ediyoruz. Bu soruların cevabını da bir an önce bekliyoruz.”
(ANKA)
'128 milyar dolar nerede?' afişlerinin ardından olay yaratacak yeni pankart! CHP'li vekil kendi elleriyle astı!
Hazine vergide stopaja yüklendi
Halkalı'da özelleştirilen arazi AKP'li ismin şirketine gitti!
Yılmaz Özdil’den paylaşım rekorları kıran ‘maske’ fıkrası
AKP’li belediyeye aldırılan paraşütler turistlere kiralandı!
Kentte vaka sayılarının neden arttığı belli oldu! Diyarbakır’da şoke eden ‘maske’ görüntüleri!
AKP’de “Başkan’ın çocukları FETÖ okulunda” istifası!
Yerel seçimlerde AKP'den CHP'ye geçen Çekmeköy Belediyesi, TOGG marka makam aracını şehit ve gazi ailelerine tahsis etti
Turhan Çömez "2,5 kilo altın dışında" servetim yok diyen Zehra Taşkesenlioğlu'nun 'danışmanının üzerine yapılan 300 milyon TL'lik çiftliğin' videosunu yayınladı!
Borsa İstanbul'da karar rallisi! Kurultay davası ertelendi yükseliş geldi
Talan sırası Gölbaşı'nda: Millet bahçesi adı altında sermayeye peşkeş çekilecek!
Merkez Bankası'nın faiz kararı tartışılırken tansiyon yükseldi Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı canlı yayında birbirine girdi!
Türkiye’den işçi alımı Almanya’yı karıştırdı! ‘Türk işçileri havada kaptılar’
Diyanet TV sermayesini üç yılda 25 milyon lira arttırdı!