Dolar 32 liraya dayandı, Nebati'nin sözleri gündem oldu: "Dolar 2530 lira olacak diye bekliyorlar. Niye olsun? Türk Lirası şu anda en zayıf durumunda. Gideceği bir yer yok. Vatandaş rahat olsun"

29 izlenme 07 Mart 2024
Reklamlar

Dolar 32 liraya yaklaştı, eski bakan Nureddin Nebati‘nin Mart 2022’deki konuşması yeniden gündem oldu.



Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 31,7200 seviyesinden işlem görüyor. Euro 34,4630 TL’den, sterlin ise 40,3140 TL’den satılıyor.

Sert yükseliş sonrası eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Mart 2022’deki dolar konuşması gündem oldu. Nebati o günlerde “Dolar 25-30 lira olacak diye bekliyorlar. Niye olsun? Türk Lirası şu anda en zayıf durumunda. Gideceği bir yer yok. Vatandaş rahat olsun” demişti.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP, Tüm Ekibi ile Sahada Sözleşme feshiyle gündeme gelmişti: AKP'nin '2023 müjdesi' Akkuyu Nükleer Santrali yetişmeyecek Özgür Demirtaş kendisine sataşan Ak trol'e öyle bir yanıt verdi ki! İstanbul’da Çevre Düzeni Planı delindi, yeşil alana rezidanslar dikilecek!