TOKİ'nin deprem bölgesinde yapılacak konutlar için çıktığı ihaleler tanıdık firmalara gitmeye devam ediyor. Hatay'ın Defne ilçesinde yapılacak konutlar için düzenlenen iki ihaleyi, en düşük teklifi veren “Saray'ın müteahhidi” olarak bilinen Rönesans Holding'e bağlı REC İnşaat'ın aldığı öğrenildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı TOKİ Başkanlığı, Hatay'da deprem konutları için yeni ihaleler düzenledi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile Marmaris Okluk yerleşkesini inşa eden Rönesans Holding'e bağlı REC İnşaat, deprem konutları ihalelerinin de adresi oldu. Hatay'ın Defne ilçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki 1.523 adetlik konut inşaatı ihalesini 3 milyar 89 milyon liraya alan REC İnşaat, aynı bölgedeki 2. Etap 1.546 adetlik konut inşaatı işini de 3 milyar 184 milyon 900 bin TL'ye aldı.
16 MİLYARLIK HASTANE
Rönesans Holding, İstanbul Sancaktepe'de yapılacak olan şehir hastanesinin ihalesini de geçtiğimiz ay 16 milyar 138 milyon TL bedelle kazanmıştı.
Martta, İstanbul ÜniversitesiCerrahpaşa, Cerrahpaşa Yerleşkesi Üst Cerrahpaşa Hastane Yapıları Kompleksi Kaba İnşaatı İşi'ni 2 milyar 60 milyon TL bedelle alan REC İnşaat, yılın ilk 5 ayında toplam 24.5 milyar TL'lik kamu ihalesi aldı.
Sözcü
AKP'de ufalanma devam ediyor: 55 kişi kişi aynı anda istifa edip parti değiştirdi!138 izlenme
Giresun'da bir vatandaşı "Sizi Bankadan Arıyoruz" diyerek 100 bin lira dolandırdılar.30 izlenme
Rusya'ya ait Ka-52 taarruz helikopterinin, Wagner konvoyunu vurduğu anlar66 izlenme
Türkiye'nin ünlü gıda firması iflas etti: Tüm şubelerini kapatıyor47 izlenme
Abdulahat Arvas 'Kayyum olarak atanmak istemiyorum' demiş25 izlenme
İranlı o öğretmen tutuklandı!44 izlenme
Fenerbahçeli futbolculara saldıran Trabzonsporlu 2 taraftar tutuklandı37 izlenme
AKP’li belediyeden tartışmalı ihale: '127 yerine 539 milyon lira ödenecek'18 izlenme