Doğu Perinçek erken seçim tarihini ağzından kaçırdı!

138 izlenme 22 Şubat 2021
Reklamlar

Perinçek katıldığı bir televizyon programında, “Çok hızlı bir şekilde büyüyoruz. Bunu göreceğiz. Saklayın bu konuşmamızı 6 ay sonra seyrettirirsiniz” ifadelerini kullandı. Perinçek’in açıklamaları erken seçim tarihi olarak değerlendirildi.


TV 100’de Hande Aydemir’in sunduğu Şimdi Konuşalım programına; Cem Toker, Taceddin Kutay, Mücahit Birinci, Mehmet Kıvanç Can, Doğu Perinçek konuk oldu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Güneydoğu illerinde AKP ve Vatan Partisi’nin oylarının yükselişte olduğunu söyledi. Sunucu Hande Aydemir LDP eski Genel Başkanı Cem Toker’e dönerek “İnanmadınız mı siz neden hı hı dediniz” diye sordu.

Perinçek’in “Güneydoğu’da HDP eriyor, Vatan Partisi büyüyor” sözleri ti’ye alındı: Bize de geliyor bilgi

Toker de bu soruya “Biz de takip ediyoruz. Vatan Partisi büyüyor Güneydoğu’da” dedi. Perinçek, Toker’in tavrı üzerine “Çok hızlı bir şekilde büyüyoruz. Bunu göreceğiz. Saklayın bu konuşmamızı 6 ay sonra seyrettirirsiniz” ifadelerini kullandı.

Perinçek’in 6 ay sonraya dikkat çekmesi erken seçim mi yapılacak sorusunu akıllara getirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Londra’dan dönen ve karantinaya alınmayan milli kafilede corona çıktı! Özgür Özel: "Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Bey'e güç katacak" Muharrem İnce: Bu karar Türkiye Cumhuriyeti’ni bağlar Ali Koç'tan Nihat Özdemir'e kapak! 'Hazine garantili borçları ben de imzalarım. Kendi şirketlerinin borçları hazine garantili!'