Doğu Perinçek erken seçim tarihini ağzından kaçırdı!

141 izlenme 22 Şubat 2021
Reklamlar

Perinçek katıldığı bir televizyon programında, “Çok hızlı bir şekilde büyüyoruz. Bunu göreceğiz. Saklayın bu konuşmamızı 6 ay sonra seyrettirirsiniz” ifadelerini kullandı. Perinçek’in açıklamaları erken seçim tarihi olarak değerlendirildi.


TV 100’de Hande Aydemir’in sunduğu Şimdi Konuşalım programına; Cem Toker, Taceddin Kutay, Mücahit Birinci, Mehmet Kıvanç Can, Doğu Perinçek konuk oldu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Güneydoğu illerinde AKP ve Vatan Partisi’nin oylarının yükselişte olduğunu söyledi. Sunucu Hande Aydemir LDP eski Genel Başkanı Cem Toker’e dönerek “İnanmadınız mı siz neden hı hı dediniz” diye sordu.

Perinçek’in “Güneydoğu’da HDP eriyor, Vatan Partisi büyüyor” sözleri ti’ye alındı: Bize de geliyor bilgi

Toker de bu soruya “Biz de takip ediyoruz. Vatan Partisi büyüyor Güneydoğu’da” dedi. Perinçek, Toker’in tavrı üzerine “Çok hızlı bir şekilde büyüyoruz. Bunu göreceğiz. Saklayın bu konuşmamızı 6 ay sonra seyrettirirsiniz” ifadelerini kullandı.

Perinçek’in 6 ay sonraya dikkat çekmesi erken seçim mi yapılacak sorusunu akıllara getirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fahrettin Koca’dan Biontech açıklaması! Aşı kimlere yapılacak? Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında "sözleşme feshi" bilmecesi Ekrem İmamoğlu 'mega' projesini Silivri'den duyurdu! Meclis'te bunu da gördük: AKP'li vekil Meclis'te acente gibi lüks otel reklamı yaptı!