Vatandaşın alım gücü pandemi ve yükselen döviz kurları nedeniyle günden güne düşerken, Diyanet İşleri Başkanlığı, başta lüks seccade olmak üzere ürün satışına başladı. Seccadeler, Türkiye Diyanet Vakfı'nın internet sitesinde 3 bin 500 TL'den satılıyor. Diyanet 2 bin 100 liraya kehribar tesbih, 2 bin 400 liraya Çeşmi Bülbül İbrik ve Sürahi ile bardak da satıyor. Beykoz Cami Ayasofya objesine de bin 200 lira fiyat konuldu.


Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) internet sitesi üzerinden satılan 3 bin 500 TL'lik ‘Madalyon Kırmızı Uşak Halı Seccade' kırmızı, krem, lacivert ve mavi olmak üzere dört farklı renkte sunuluyor. Seccadelerin stokta olmaması halinde ortalama 3040 günde yeni dokuma yapılarak satılacağı da belirtildi. Seccadeler için “Madalyonlu Uşak halıları, 16. yy içerisinde üretilmiştir. Uşak halılarındaki çok çeşitli zengin madalyon tipleri Türk ustaların hâkimiyet gücünü belli eder. Seccadeler ya da diğer ismiyle mihraplı halılar, kutsal mekan anlamıyla yüklüdür” ifadeleri yer aldı.

Emeklilerin adresi sokak: "İktidar emekliye zam değil, sefalet verdi"20 izlenme
Volkan Konak'a ilk müdahaleyi yapan doktor paylaştı: "Yardımcı olduğun o genç büyüdü, doktor oldu"29 izlenme
Akşener'in "Yerel seçimlerde her parti ayrı ayrı oy kullansın" çağrısı siyasette nasıl yankı buldu?23 izlenme
Sofuoğlu Lamborghini ile bakın ne mesaj vermek istemiş!99 izlenme
4 yıldır aynı kişide! Turgut Altınok'tan 'et ihalesi' savunması: 'En düşük fiyatı veriyor, dolayısıyla o alıyor'20 izlenme
İşletmelerin yeniden değerleme esasları Resmi Gazete'de yayınlandı32 izlenme
Örtülü ödenekten 51 milyon avro sızdı iddiası!193 izlenme
'Diploması sahte, psikolog değil halı yıkamacı' deniyordu: İlk açıklama geldi35 izlenme