Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı salı günü gözaltına alınan Engin Polat ve Dilan Polat’ın mal varlıklarına el konuldu.
Savcılık, mal varlıklarına el konulan ve haklarında yurt dışı çıkış yasağı verilen Dilan ve Engin Polat çiftinin şirketlerine ait 22 milyon 372 bin liraya mahkeme kararıyla el konulurken çiftin lüks araçlarına da el konuldu.
Polis ekipleri çiftinin milyonluk lüks araçlarını emniyetin otoparkına götürürken araçların konulduğu çekiciyi trafikte gören bir vatandaş espriyi patlattı.
Araçları kayda alan vatandaş, “Evet Engin Polat’ın arabaları gidiyor şu an. Allah devletimize zeval vermesin. Enginnnn bana hapishane al Enginnnn?” ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
DHA, ‘Patronaj baskısına maruz kaldım’ diyen muhabiri iş başı yapmaya davet etti
Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu!
AİHM, Erdoğan'ın açtığı iki davada Kılıçdaroğlu'nu haklı buldu
MHP'li Belediye içme sularına Yüzde 600 zam yaptı!
Tarihin akışını değiştiren BÜYÜK DESTAN! 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü!
Narin'in hakimi mahkemeyi hasta teyzenin yatağına götürmüştü
CHP'li Yavuzyılmaz 'kamu kaynaklarının AKP'ye peşkeşini' ifşalamaya devam ediyor: Savcılıktan ses yok
Eski öğrencisiyle ilişkiye girdikten sonra hamile kalmıştı! Şimdi ise başka bir skandala daha hazırlanıyor!
İBB’den elektrikli araç açıklaması: Adalar “karayolu” değil “yaya yolu”
AKP’li meclis üyeleri, Başakşehir Belediyesi’nin toplantısında vatandaşlara saldırdı!
Tarım Bakanı Pakdemirli'den müthiş çözüm! "Et yerine balık, tavuk, hindi yesek bu iş çözülecek!"
Yeni ankette Cumhur İttifakı'na kötü haber: Oylar erimeye devam ediyor!
Ömer Faruk Kavurmacı için istenen ceza belli oldu
Bulgaristan’daki orman yangını Türkiye sınırına dayandı!