AKP kongrelerini kamu kuruluşları binalarında yapmaya devam ediyor. Bu kez de İzmir'in Seferihisar İlçesi'ndeki kadın kolları kongresini, Tarım İlçe Müdürlüğü binasında gerçekleştirdi.
CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel “AKP kendisini Türkiye'nin tek sahibi olarak görüyor. Daha önce de kamu binalarını seçim bürosu yaptılar. Ama gün gelecek bu dönem bitecek'' dedi.

"PERVASIZLIĞIN ZİRVESİ"
Sözcü'den Başak Kaya'nın aktardığına göre, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da Seferihisar İlçe Tarım Müdürü Ali Özdemir'in eşinin daha önce AKP Kadın Kolları Başkanı olduğunu belirtti.
CHP'li Murat Bakan ise şunları söyledi:
“Resmi bir kurumun, böyle bir seçime alet edilmesi pervasızlığın zirvesidir.”
CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Solak ise “Duruma halktan büyük tepki geldi. Pankart indirildi ama kongre yine de kamu binasında yapıldı. Devletin eşitlik ilkesi zedeleniyor. Devletin kurumları siyasete alet edilmemeli” dedi.
Öte yandan Kadın Kolları seçimine Güler Boler tek aday oldu. Tarım Müdürü'nünün eşi Berrin Özdemir'in atama ile geldiği ve bu kongrede aday olmadığı öğrenildi.

BİNANIN GİRİŞİNE PANKART ASTILAR
AKP, Seferihisar Kadın Kolları Kongesi'nde Tarım İlçe Müdürlüğü'nün girişine ilçe başkanı için ‘Hoşgeldiniz' pankartı asıldı. Tepkiler üzerine pankart kaldırıldı.

DEVLETİN KRUMLARI ALET EDİLMEMELİ
CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Solak “Duruma halktan büyük tepki geldi. Devletin eşitlik ilkesi zedeleniyor. Devletin kurumları siyasete alet edilmemeli” dedi.

Tepkiler çığ gibi büyüdü, AKP’den geri adım!879 izlenme
MHP'li Semih Yalçın'dan skandal sözler: 154 kişilik 'Fişleme' listesini az buldu!41 izlenme
Sosyal medyaya müdahale sinyali! Fahrettin Altun'dan açıklama: "Gereken her adımı atmakta kararlıyız"45 izlenme
İmamoğlu'ndan çok sert açıklama: Erdoğan'a, yargıya, AKP ve ortaklarına seslendi41 izlenme
Türk DJ Ümmet Özcan, Çin'deki büyük bir diskoyu İzmir Marşı ile salladı !336 izlenme
AKP'lilerin toplantısından tartışma yaratacak fotoğraf: Atatürk yerine Abdülhamit!3454 izlenme
Corona virüsünden ölen vatandaşın bir yıl önceki paylaşımı tüyler ürpertti!274 izlenme
Canan Kaftancıoğlu, Erdoğan'ın o sözlerini kaçak göçmen görüntüleriyle paylaştı: "Montaj, dublaj yok, doğru!"58 izlenme
Türk-İş Başkanı Atalay’dan savunma: Ben işçileri utandıracak bir şey yapmadım
Depremde yıkılan Rönesans Rezidans’ın müteahhidi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı!
Astronomik fiyatlara karşı kiracılar meydanlara indi
Alman medyası: Türkler kaçak olarak gelmek için yeni rota kullanıyor