Devlet hastanelerinde bir yıldır rahatsızlığına tanı konulamadığını belirten bir vatandaş, yaşadığı mağduriyeti dile getirerek sağlık sistemine tepki gösterdi.
“Sağlığınızla ilgili bir problem varsa, özele para dökeceksiniz. Diğer türlü tanı almanız mümkün değil” diyen vatandaş, kamuda yeterli ilgi ve teşhis sürecinin işletilemediğini savundu.
Devlet hastanelerinde çok sayıda farklı branş ve doktora gittiğini belirten vatandaş, her defasında benzer cevaplar aldığını ifade etti:
“Devlette her yerde psikolojik denildi. Kimse ayrıntılı tetkik yapmadı, her şey yüzeysel geçti.”
Özel hastanede ise daha kapsamlı test ve muayeneler sonrası nihayet sorunun tespit edildiğini aktaran vatandaş, “En son özele gittim. Doktor diyor ki: ‘Nasıl olur da sana 1 yıldır tanı koyamazlar?’” diyerek kamu ve özel sağlık hizmetleri arasındaki farklara dikkat çekti.
Sözcü
Sedat Peker'den hodri meydan! "Beni yalanlasınlar, bütün deliller bende"
Seçimden sonra kredi kartına ayar geliyor
MHP’li belediye, 1 milyon liralık kemere el koydu!
Binali Yıldırım'ın bulanık işleri: Kızılay'a bağış yapıp 'vergiden kaçındılar'
Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü, Ayhan Bora Kaplan operasyonuna ilişkin Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü hedef aldı
Suriyelilerin bayram için ülkelerine dönüşleri sürüyor!
Motorine bu gece de zam geliyor!
AKP'li üye, Mansur Yavaş'ı eleştireyim derken alay konusu oldu!
Deklarasyon yayınladığı için AKP'den ihraç edilen Fuat Geçen "Bu iktidar döneminde yolsuzluk kültür oldu!"
'Biz görevi Atatürk'ten devraldık' diyen öğrenciyi okuldan attıran eski Rektör Mehmet Pakdemirli FETÖ'den gözaltında !