HalkTV.com’un haberine göre, AKP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi dönemine ilişkin hazırlanan soruşturma raporları, kamu kaynaklarının keyfi kullanımını ortaya koydu. 2019 yılında 138 milyon TL’lik bir ihale kapsamında 2 binden fazla araç kiralanırken, bunlardan en az 827’si mevzuata aykırı şekilde vakıf, dernek ve siyasi parti yöneticilerine tahsis edildi.
Audi, Volkswagen Passat, Skoda Superb gibi yabancı menşeli araçların; AKP Genel Merkezi, AKP İstanbul İl Başkanlığı, TÜGVA, Sıcak Yuva Vakfı, ve Esenler Erokspor gibi kurumlar tarafından kullanıldığı belirlendi. Araçların tüm giderleri (kira, yakıt, şoför, HGS) İBB bütçesinden karşılandı.
Araçların sadece 5 aylık kullanımında İBB bütçesinden:
Toplam 29 milyon 442 bin TL'lik zararın daha da büyümesi, CHP’nin seçimi kazanarak sözleşmeyi durdurmasıyla önlendi.

Raporda usulsüzlükten sorumlu tutulan dönemin İBB bürokratları şunlardı:
Ancak İstanbul Valiliği, bu kişiler hakkında cezai işlem yapılabilmesi için gerekli ön inceleme iznini vermedi. Hatta başvurulara yanıt bile verilmedi.
Cumhuriyet
Ekmekte zam krizi: Üretimi durduracaklar!373 izlenme
İstismarı kabul eden imamın iğrenç savunması! Serbest bırakıldı, kutlama yaptı11 izlenme
Hüda-Par'a göre gelir adaletsizliğinin sebebi yılbaşı etkinlikleri23 izlenme
Yılbaşı öncesi kuruyemişte zam fırtınası: Antep fıstığının fiyatı 15 günde 3 kez arttı!40 izlenme
Kasım ayını bekleyin diyen Kılıçdaroğlu'nun ne açıklayacağı ortaya çıktı38 izlenme
İBB, tahsis kararını iptal ederek mülkünü geri aldı27 izlenme
TUSAŞ şehidi Atakan Şahin yaralıyken kadın teröristi vurmuş! Terörist 4 dakika sonra kendini patlatmış43 izlenme
Mahkeme Atatürkçü teğmenler için son sözü söyledi11 izlenme