AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde yer aldığı Okçular Vakfı tarafından düzenlenen İstanbul 11. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışması için yine devlet seferber oldu.
BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, okçular Vakfı tarafından İstanbul Okmeydanı'ndaki Okçular Tekkesi'nde bu yıl 11. kez düzenlenen Uluslararası Fetih Kupası önceki gün başladı. Okçular Vakfı ve Beyoğlu Belediye Başkanı AKP’li Haydar Ali Yıldız yaptığı açıklamada, Fetih Kupası'nın Türk ve dünya okçuluğu için heyecan verici bir organizasyon olduğunu söyledi.
TRT, THY VE TURKCELL…
Okçular Vakfı’nın düzenlediği organizasyona, Bilal Erdoğan’ın arkadaşlarının yönettiği Türk Hava Yolları (THY) ile en büyük hissesi Türkiye Varlık Fonu’na ait olan Turkcell’in de yine sponsor olduğu açıklandı. Muhalefete yer vermemesi ile büyük tepki çeken, seçim günü bile AKP propagandası yapan devlet televizyonu TRT de Okçular Vakfı’nın sponsorları arasında.
En dikkat çeken sponsor ise Kemerbugaz’daki Cemer County Club oldu. İktidara yakınlığıyla bilinen Demirören Holding, Ziraat Bankası’ndan aldığı krediye karşılık, İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerini ipotek ettirmişti. Demirören Holding ödeme yapmayınca da Kemer Country Club’ın golf sahaları Ziraat Bankası'na geçmişti.
KRT
"Korona bağışları nerede?" sorusuna Saray’dan yanıt!125 izlenme
UKOME'den geçmişti: Taksi kararı yargıya taşınıyor33 izlenme
Şahan Gökbakar'dan Bakan Varank'a yanıt39 izlenme
İtiraf gibi açıklama! Şişli kayyumu dar gelirliden sonra öğrencileri de ayaklandırdı!21 izlenme
Yeni iddia: Sabancılar bu yüzden mi kaza geçirdi!42 izlenme
Memleketin geldiği son nokta! Gaziantep’te evlerden 'sıvı yağ' çaldıkları tespit edilen 3 kişi tutuklandı!67 izlenme
'Çocuk istismarı'ndan tutuklanan şeyhin Melih Gökçek ve Kadir Mısıroğlu ile fotoğrafı çıktı!117 izlenme
AKP’li seçmenden İBB’ye teşekkür: Bir daha Erdoğan’a oy vermem75 izlenme
Gerici derneğin başkanı Alparslan Kuytul, mitingine Peygamberimizi alet etti ! 'Peygamberimiz şu anda aramızda'
Davalar ayrı, kumpaslar aynı! Tanıklar hiçbir şeye 'tanık' olmamış
Merkez Bankası'nın eski ekonomisti açıkladı: "5 Haftada 25 milyar dolar uçtu"
Türkiye artık Türk değil mi?