1 Temmuz'da "Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, sabrını tüketerek Twitter'a dönüş yaptı.
Bahçeli, sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesinin ardından ilk tweet'ini Süper Lig’e yükselen Karagümrük için attı. Bahçeli paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Zafer ayında zaferle Süper Lige yükselen Fatih Karagümrük Spor’a başarılar diliyorum. Başta kulüp başkanı Süleyman Hurma olmak üzere, teknik heyeti, futbolcuları ve yiğit Karagümrük taraftarlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."
"İnsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir. Bu nedenle sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum. Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim."
https://abcgazetesi.com/devletbahcelitweetatipkendiyasaginideldi353538
Erdoğan, "Bizim Esed'i yenmek, yenmemek gibi bir derdimiz yok" dedi; muhalefet arşivi açtı: Maziye bir bakıver!48 izlenme
Fatih Portakal'dan Erdoğan'a soru: İstanbul zorda mı?123 izlenme
İstanbul Fatih'te 'Ekrem İmamoğlu mu? Murat Kurum mu?' sorusunu sormak istedi ancak mikrofonu kime uzatsa yabancı çıktı!49 izlenme
Erdoğan'ın İstanbul korkusu! 'Açık söyleyeyim üzüldüm'692 izlenme
Türkiye'den Almanya'ya ilticada rekor! Türkiye'nin düştüğü kategori içler acısı26 izlenme
Moskova'yı batıran "Neptün" Ukrayna'nın gururu oldu!44 izlenme
Davutoğlu'nun eski danışmanı Mahçupyan: Erdoğan'ın çekindiği şey...1169 izlenme
Özgür Özel duyurdu: "Dilek İmamoğlu’nun pasaportu iptal edildi"15 izlenme