Sözcü'den Zekeriya Albayrak'ın aktardığına göre; TBMM Tarım Orman Komisyonu Başkanı ve AKP Kars Milletvekili Yunus Kılıç, konuşmasında şunları söyledi:
Şekerin tadı niye kaçtı? Dolar kurunun yükselmesi ve dünyada da girdi maliyetlerinin artmasıyla beraber Türkiye'deki şeker fiyatları dünya fiyatlarının altında kaldı ve müthiş bir talep oldu. Bu da özel sektörün iştahını cezbetti.
Özel sektör, yurt dışına satabilme umuduyla bir müddet piyasaya şeker arzında sıkıntılar yaşattı. Ticaret ahlakımıza uymayan davranışlar vardı. Şimdi şeker fiyatları düşmeye başladı.Ben, inanıyorum ki eğer siz, bu sosyal medyadaki goygoyculuğa destek vermiyor olsanız bilesiniz ki çok kısa zamanda şeker fiyatları normale gelecek. Buna sebep olanlar biraz da sizlersiniz.
CHP’DEN YANIT
Bu sözlere CHP'li Vecdi Gündoğdu “Onu bile bize bağladınız ya, helal olsun. Siz giderseniz her şey normalleşecek, merak etmeyin” cevabını verdi.
Aykut Erdoğdu cezaevini anlattı: "Tuvaleti taşan bir lağımın içinde kaldım"33 izlenme
Kaçak Afganlı, İstanbul'da küçük kız çocuğunu görüntüleyip yine sosyal medyaya yükledi!74 izlenme
Bitmeyen yol 4. kez sular altında kaldı!37 izlenme
Kılıçdaroğlu’na kendi gençlik kollarından çağrı: "Genel başkanlık ömür boyu taşınacak bir sorumluluk"29 izlenme
Hababam Sınıfı'nın kızları, yeni başbakanı bakın nasıl tarif ediyor ! :))1186 izlenme
AKP bayrağını açtı milyonlarca TL'lik ihaleyi kaptı! Tek başına girdi33 izlenme
Ne mahkeme ne millet! Mehmet Cengiz'i durdurabilene aşk olsun41 izlenme
Doğa harikası şelaleye HES yapacaklardı! Danıştay’dan sevindiren karar79 izlenme