Depremin şiddetini gösteren en net görüntü: Kendilerini böyle dışarı attılar

67 izlenme 16 Ekim 2024
Reklamlar

Merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depreme Elazığ’da yakalananlar kendilerini korkuyla dışarı attı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, depremin şiddetini gözler önüne serdi. İş yerinde çalışanların kendilerini dışarıya attığı anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Malatya'nın Kale ilçesinde saat 10.46'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Birçok ilde hissedilen deprem anına ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Elazığ’da da deprem anı ve vatandaşları kaçışması güvenlik kameralarına yansıdı. Bir iş yerinin kamerasına yansıyan görüntüler, depremin şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi. Görüntülerde, çalışanların deprem anında kendilerini dışarı attığı, alanda bulunan malzemelerin ise yere düştüğü görülüyor.

Haber Global

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fed üyesi Türkiye'yi örnek gösterdi: "Üzerimize düşeni yapmazsak Türkiye gibi oluruz" Gazeteci Murat Yetkin'den bomba iddia: CHP listelerinden Meclis’e 15 vekil sokan DEVA Partili yetkilinin "Ticaret böyle yapılır" dediğini belirtti! Sinan Ateş'in eşinden Akşener'e destek: Beni takip ettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler Binali Yıldırım yargılansın" diye başvurdu kendisi hapse girdi!