2 Aralık 2021'de bakan olarak atanan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dönemde yaptığı açıklamalarla kamuoyunun tepkisini çekmişti. Geçen günlerde görevden alınacağı iddia edilen Nebati’ye, bu defa da konuşma yasağı getirildiği ileri sürüldü.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre, konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan, Ziraat Bankası ve Halk Bankası'nda bir dönem Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Şenol Babuşcu, ''Cumhurbaşkanının, son dönemde yaptığı skandal açıklamalarla eleştirilerin odağı haline gelen Bakan Nebati’ye ‘konuşma’ yasağı koyduğu ileri sürüldü" dedi.
Babuşcu mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:
"Erdoğan’ın Nebati’yi sert bir şekilde uyardığı ve basına açıklama yapmamasını ve toplantılarda konuşmamasını istediği iddia edildi.''
Bakan Nebati'nin, Fransa’da yatırımcılara yaptığı konuşmada, ''Bir problem mi yaşadınız? Rahat olun. Bize hemen ulaşırsınız. Bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda Cumhurbaşkanımız var rahat olun. Mevzuatı da değiştiririz'' ifadeleri büyük tepki toplamıştı.
Tavuk kanat fiyatı bakın ne kadar oldu? Ekonominin bu hale gelmesinin sorumlusu kim?26 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP'ye 'yargı kıskacı'nın nedenlerini anlattı!10 izlenme
İsmail Saymaz tarikatlara bağlı kuruluşları birer birer sıraladı!97 izlenme
Dünya şampiyonu Vasyl Lomachenko, Ukrayna’da savaşa katıldı42 izlenme
AKP'li Tatvan Belediye Başkanı'nın Korumaları, Gazeteci Aygül'ü Öldüresiye Dövmüştü, Geylani Günler Sonra Özürle Geçiştirdi34 izlenme
Menzil tarikatı şeyhi, lüks aracına vergi ödememek için 'M' plaka aldı !2692 izlenme
Suudi Arabistan ile imzalanan mutabakat anlaşmalarının detayları açıklandı42 izlenme
Sedef Kabaş'tan, Nasuh Mahruki'ye destek: "Ben de YSK'ya güvenmiyorum"22 izlenme