Deprem bölgesindeki kontrollü yıkımlarla ilgili sokak röportajında ilginç anlar: Yaşlı adam "Daha kötü olsun" dedi, o anda bina böyle yıkıldı

33 izlenme 09 Eylül 2023
Reklamlar

Deprem bölgesinde kontrollü yıkımların yapıldığı bölgede yapılan sokak röportajında bir yaşlı vatandaşa ne düşündüğü soruldu. Yaşlı amcanın "Daha kötü olsun" dediği esnada bina aniden yerle bir oldu.



Deprem bölgesindeki sokak röportajında yaşlı bir adama "Dedem, yıkımlar hakkında ne düşünüyorsun?" diye soruldu.

Kontrollü yıkımların hala sürdüğü bölgede yaşlı adam, "Daha kötü olsun. İşte..." ifadelerini kullandı.

Tam bu sözleri söylediği esnada bir binanın yıkıldığı görülürken, sosyal medyada o görüntülere "Tüm dilek hakkını böyle kullandı" yorumları yapıldı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yandaş Yeni Şafak yazarı Gezeravcı’nın Atatürk mesajını hedef aldı! AKP'li isim ağzındaki baklayı çıkardı: "Erken değil, öne alınmış seçim" MİT'e para dayanmıyor! 2017 bütçesini aştı! İmamoğlu'ndan 2026'ya 'umut' mesajı: "2026, bu kara düzenden kurtulduğumuz yıl olacak. Bir avuç kötü akıl kaybedecek"