Dün gazeteci Deniz Zeyrek bir köşe yazısı yazmış ve Sinan Oğan'ın seçimlerden sonra arabasını değiştirdiğini, aracın fiyatının da 12 milyon TL olduğunu öne sürmüştü.
Zeyrek, Oğan'ın kendisiyle iletişime geçtiğini belirterek sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:
ARACI 2023 DEĞİL 2017 MODELMİŞ, ÜCRETİ 12 MİLYON DEĞİL 6 MİLYONCUKMUŞ
Zeyrek, Oğan'ın kendisiyle iletişime geçip aracıyla ilgili iddialarının yanlış olduğunu söylediğini belirtti. Zeyrek, Oğan'ın aracının 12 milyon değerinde değil 'sadece 6 milyoncuk' değerinde olduğunu ve 2023 değil 2017 model olduğunu belirterek "Sinan Oğan, bu sabah gönderdiği mesajda söz konusu otomobilin 2017 model ve 6 milyon lira değerinde olduğunu, seçimden önce sahip olduğu benzer fiyatta bir otomobilin yerine aldığını yazdı." dedi.
Söz konusu yazısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Zeyrek, "Yazıyı yazarken aracın 2023 model olduğunu varsayarak kontrol etmiştim. 2023 model (Mercedes S400 d 4matic) otomobilin 12 milyon olduğunu tespit edince de kaynağımın söylediği rakamı doğru kabul etmiştim. Fiyat konusundaki hatamı düzeltir, özür dilerim." dedi.

OĞAN "EMEKLİ MAAŞIYLA ZOR GEÇİNİYORUM" DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce açıklamalarda bulunan Sinan Oğan, "emekli maaşıyla zor geçiniyorum" demişti. Oğan'ın bu açıklamaları hafızalardan silinmemişken, aracın 12 milyonluk değil 6 milyoncuk olduğu detayı herkesin dikkatini çekti.
Yeniçağ
Mahalle Mutfağı’nda üç çeşit yemek 15 lira19 izlenme
Soruşturmalar sonrası fenomenlerin 'fakirleşme' oyunu! Şaşalı lüks dolu paylaşımların yerini yer sofraları aldı35 izlenme
Oğlunun Şehit olduğundan habersiz bir ANA, uzaktan askerleri görünce...3222 izlenme
Koronavirüs salgını sonrası maske stokları tükeniyor: ‘Türkiye’ye yayılırsa mağduriyet yaşanabilir’69 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki 13 yıllık dönemine son veren yeni başkan Özgür Özel oldu32 izlenme
İstanbul Barosu seçimlerinde kendilerine 'Kardeşler Cemiyeti' diyen gericilerden skandal görüntüler !1141 izlenme
Çavuşoğlu, Sabah gazetesinin Almanya'daki temsilcilerinin tutuklanmasını değerlendirdi28 izlenme
Hekimler göçü rekor üstüne rekor kırdı: 1165 hekim yurtdışına gitti!50 izlenme
Yeni Şafak yazarı Hayrettin Karaman: "İktidara zarar verecekse doğruları söylemek caiz değildir"
Özgür Özel'den Aziz İhsan Aktaş iddianamesi' tepkisi! "Yazıklar olsun iftiralarına! Yeter, düş yakamızdan!"
Atilla Peker’in Kutlu Adalı cinayeti itirafı: Korkut Eken ‘Biz Kıbrıs işini hallettik’ dedi
Fas depreminde korkunç yıkım: Can kaybı artıyor