Demokrat Parti'nin 15'inci Olağan Kongresi'nde ortam gerildi. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi İlay Aksoy'un genel başkanlık adaylığı kabul edilmedi. Divan Başkanı, bazı delegelerin imzalarını geri çektiğini, bazı imzaların geçersiz sayıldığını açıkladı.
Adaylığı kabul edilmeyen İlay Aksoy, "Bugün bu partide darbe yapıldı, sizin AKP'den hiçbir farkınız yok" diyerek tepki gösterdi.
GÜLTEKİN UYSAL YENİDEN SEÇİLDİ
Gerginliklerin hakim olduğu Demokrat Parti’nin 15. Olağan Kongresi’nde Gültekin Uysal, bin 208 delegeden 765’inin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.
Seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan Uysal, "Güzel bir günü hep birlikte yaşadık. İrademizi perçinledik, gönül birlikteliğimizi perçinledik, akıl birlikteliğimizi perçinledik. Bu büyük ülkenin yeniden tarihini değiştirmek, yeni bir tarih yazmak adına bir irade koydunuz. Hepinize müteşekkirim. 'Söz yeniden milletin' diye çıktığımız bu süreçte millet adına söz söyleyeceğiz" diye konuştu.
Tele1
İstanbul'da raylı sistem uzunluğu 2 katına çıkıyor
Tekerlekli vergi dairesi!
Ezan bekletme rekoru Erdoğan'da!
Otoyollarda 12 saat oyunu!
İbrahim Kalın paylaştı: Emevi Camii'nde namaz kılarken fotoğrafı ortaya çıktı
İhracatçıların patronu isyan etti! 'Ülke batıyor'
Atatürk'ü Mareşal üniformalı gören İtalyan Büyükelçi neden tir tir titredi?
AA ve CİMER'den Erdoğan'ın dikkat çeken görüntüleri hakkında açıklama
Sağlık Bakanı açıkladı: 5.299 yeni vaka tespit edilirken, 37 kişi hayatını kaybetti, 4.446 kişi de sağlığına kavuştu!
Sınırda insan kaçakçılığıyla suçlanan Tuğgeneral Bilal Çokay'ın rütbeleri söküldü
Asgari ücrette 'beklenen enflasyon' aldatmacası
Hacettepe Üniversitesi'ne çevik kuvvet girdi, yemekhane zammını protesto eden öğrencilere müdahale etti! Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve medyaya jet soruşturma
"İmamoğlu kazanırsa köye döneceğim" dedi, sözünü tuttu