Erdoğan'ın parti örgütüyle bayramlaşması esnasında gözleri kapanarak bir süre duraksaması dikkat çekmişti. Söz konusu görüntüler gündeme otururken o anlara ait yayının verilmesi eleştiri ve sorgulamalara neden oldu.
Fatih Altaylı'nın kaleme aldığı son yazısına ilgili kurumlardan yanıt geldi. Anadolu Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Özhan ile görüştüğünü belirten Altaylı, "Özhan, dünden beri bu görüntülerin nasıl olup da AA tarafından servis edildiğine ilişkin sorulara muhatap olduğunu ve burada bir düzeltme yapması gerektiğini belirtti" dedi.
Altaylı'ya konuşan Özhan, söz konusu yayının frekansının AA'ya özel olmadığını belirterek, topu Cumhurbaşkanlığı'na attı.
"Anadolu Ajansı olarak kendilerinin de tüm abonelerine isterlerse AA üzerinden isterlerse doğrudan Cumhurbaşkanlığı yayınını alabilecekleri bilgisinin verildiğini ve TV100, CNNTurk'ün yayını Anadolu Ajansı üzerinden, Akit TV'nin DHA üzerinden diğer kanalların ise doğrudan Cumhurbaşkanlığı yayın frekansından kendilerinin almayı tercih ettiğini, yayının doğrudan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapıldığını ve real time olarak aktarıldığını anlatan Özhan, "Bildiğim kadarı ile yayın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı olarak yayınlandı" bilgisini verdi.
TRT de önce Cumhurbaşkanı'nın gözlerini kapattığı bölümü yayınlamış ancak ilgili görüntüleri tekrar yayınlarda çıkarmış."
CİMER'in açıklamasına da yer veren Altaylı, "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Habertürk'e verilen bilgiye göre ise yayın canlı olarak gerçekleştirildiği için böyle bir olay meydana gelmiş" dedi.
"128 milyar dolar nerede?" afişi asan CHP'li başkana Cumhurbaşkanı'na hakaretten soruşturma!60 izlenme
Can Ataklı'dan PKK'nın feshi yorumu: "Bu olay Amerika-İsrail projesi! Bu iktidarın 2002'de göreve geldiği gün verdiği bir söz var; Büyük Orta Doğu Projesi!"33 izlenme
Suudilere 2026 model kapitülasyon24 izlenme
Bakaya kalanların bedelli askerlik ücretleri ne olacak?62 izlenme
Hürmüz'de ateşkes belirsizliği: Petrol akışı başlayacak mı?25 izlenme
Samsun'da Atatürk afişlerine alçak saldırı!47 izlenme
Üniversite sahibi Bilal Erdoğan eğitim sistemini eleştirdi Ticaretine saygı duymuyorum123 izlenme
30 Ağustos coşkusu İzmir semalarında! Dronlarla Atatürk portresi oluşturuldu50 izlenme