Terör saldırısına uğrayan TUSAŞ gibi stratejik tesislerin korunması için yeterli özen gösterilmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korunmasına bu yıl 1.8 milyar lira harcandı. 2025’te ise 2.8 milyar liralık bütçe ayrıldı. Cumhurbaşkanı koruma giderleri son 7 yılda yüzde 2 bin 37 oranında arttı. CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, “Erdoğan vatandaşlarımızın çektiği çileyi görmemek için koruma ordusuyla geziyor. Bu parayla 292 bin 828 emekli maaşı ödenir” dedi. TBMM’ye sunulan Emniyet Genel Müdürlüğü bütçe teklifindeki bilgilere göre Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı 2018’de 122 milyon 912 bin lira harcama yaparken, bu rakam 2024’te 1 milyar 827 milyon 977 bin liraya çıktı. Akay, “Bütçeyi de kendi sefası için harcıyor.’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’da Kura Çekimi ve Toplu Açılış Töreni’nde açıklama yaptı. 31 Mart Yerel Seçimleri için Hataylılara teşekkür eden Erdoğan, “’Önemli olan Hatay’ın ayağa kalkmasıdır. ‘Oy yoksa hizmet de vermeyiz’ diyenlerden değiliz. Bizde ayrımcılık, ötekileştirme olmaz” dedi. Erdoğan ayrıca, “Ülkemizde olan tüm araçları, imkanları kullanarak terörün olmadığı, şiddetin olmadığı, huzurun, demokrasinin ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye’yi mutlaka inşa edeceğiz. Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni demeden 85 milyon hep beraber kardeşçe yaşayacağız. Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamıyor. Ebedi ve ezeli kardeşliğimize pusu kuramayacaklar” diye konuştu.
Sözcü
Harcamalardan rahatsız olan Tolgahan Sayışman, eşiyle kamera önünde tartıştı.44 izlenme
Levent Göktaş'tan Sedat Peker açıklaması56 izlenme
Edirne'de KYK yurdunda su krizi: Binlerce öğrenci ayaklandı!9 izlenme
'Okudukça yok artık diyorum' ifadesiyle duyurdu: Tefecilik yapan imam köylülerin malına haciz getirdi40 izlenme
Bloomberg sır görüşmeyi açıkladı: ABD’li yetkililer Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile ne konuştu?29 izlenme
Son seçim anketi açıklandı! Yeni partiler yükselişe geçti, saray ittifakına soğuk duş!138 izlenme
Elon Musk'dan korkutan uyarı: "Yolun sonu ekmek kuyruklarına çıkar"34 izlenme
2018'de Erdoğan vatandaştan yetki istemişti: Geçen 2 yıl 9 ayda ülke borca sürüklenirken, halk yoksullaştı!91 izlenme
Sokak röportajında korkmadan konuştu "TOGG’un üretimi Türkiye’de yapılsaydı A haber 7/24 canlı yayın yapardı. Sen evine soğan alamıyorsun yok TOGG yok bilmem ne"
Bankaların insafına kaldılar
5 gizli tanık kayboldu
Nefes kesen bir geri dönüşle Filenin Sultanları, Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda finale yükseldi